Tarabya süperdi bugün yarım çift palamut aldım Başka da balık alınmadı sahilde maalesef. Belki ben döndükten sonra balık yapmıştır.
Aret biraz önce geçtim Tarabya'dan Erol abi çok kızdı gittik diye. Sahildeki herkes palamut almıştı. Ben yorgunluktan olta atamadım ama bundan sonra akşam üstü gitmek gerekiyor onu anladık
Bugün sabah erken saatlerden beri bebek sahilde takıldım. herkes istavrite atıyordu fakat tek tük istavrit yaptı verimsiz bi gündü.
Bahadır abi nasıl bir gündü ya bebek de bugun bızım aslında amacımız tarabyaya ceyhun abılerın yanına gıtmektı ama arkadas vazgecınce mecbur bebekde olta sallayalım dedik 0 balık vardı gercekten
Kısmet işi biz akşamüstü gitsek balık sabah yapmış olur Ama yine de bu mevsimde palamutun çıkması sevindirici. Bu da sabah çapariyi birbirine katan torik. 25 cm. boyunda.
Tebrikler, palamutun bu kadar erken başlaması şaşırtıcı, balıklarda mevsimleri şaşırdı galibaidk Ancak yine de bu mevsimde palamuta olta atılırsa, yavrularında gelmesi kaçınılmaz olacaktır, suya geri salınmasıda sıkıntılı bir tür, biraz daha beklenirse önümüzdeki ay daha irilerinin geleceğini düşünüyorum
Acilisi senden bereketi ALLAH'dan kardesim :thumb: Bugun sezonun ilk zargana denemesi amacli yenikapida kiliclar kinindan cikartildi ama 2 takipden oteye gidilemedi...artik onumuzdeki maclara bakacagiz
bende bu güb tarabyadaydım sabah 5 gibi ama sonuç sıfır sadece ceyhunun yanında bir kişi palamut aldı istavrit kadar yapraklar çıkıyodu oruç oruç anca 10:30 kadar dayana bildim 12gibi eve geldim gözlerimi açamıyom uykusuzluktan sonra ufak olan oğlumun kontrolü derken 4 kadar yattım sonra YA ALLAH dükkana günü zor kurtardım bu saatte dükkanı kapa uykuya zor gündü. oruçlu olan bence balığa gitmesin
iyi günler bir sorum olacaktı abilerim,geçen balıktan gelirken spotun bir tanesine girmiştim,adam benim makineyi gördü ve muhabbet etmeye başladık,dedi ki bana senin makineyle boğazda 100 gramdan fazla atmak riskli dedi,doğru mudur ?
Batuhan sen bilgilere Trio 40 S yazmışsın ama senin makine 55 S değil miydi? Bu sayfayı fazla meşgul etmek istemem, keşke neden riskli olduğunu sorsaydın..
aa evet 40 s yazmışım bir dakika düzeltiyorum abi sen bana o makineyi önerdiğinde çok beğenmiştim,hemen 40 s yazmıştım öyle kalmış ama benim makinem 55s
neden riskli olduğunu sordum,her kamışın makine kadar atarı varmış.mesela benimki 100gramdan fazlasında riskliymiş kafa motorunun küçük olduğundan dolayı
palamutlar hakkında s.a günaydın arkadaşlar 1 senedir forumun takibindeyim bu temmuzda balığa başlayalı tam bir sene oldu ramazan dolayısı ile 1 ay gibi ara verdim. benim sorum plamutlar için çapari iğne benden köstek nasıl olması gerekiyor.ben yapamıyorum hazır alıyorum hazır takım ne önerirsiniz.
Takılma, sana başka makine satmak istemiştir o Arkadaşlar sanırım bu ara pek balık yok, boğazdan veya diğer istanbul kıyılarından pek bir rapor gelmiyor.. bayramdan sonra umarım bollaşır..