BAITCASTING Yakala-Bırak Turna Av Raporum ve Videosu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında fish founder tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. DrEjO

DrEjO Tamer

Gerçekten çok güzel br rapor ve anlatım ve uygulama hepsi birleşmiş 4x4 olmuş, elinize, yüreğinize sağlık. Avlarınız daim olsun.

2. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Muhteşem tek kelimeyle.Video da gayet güzel bence sanki balığı ben tutmuşum :)Gittiğim avlakta turna yok diye biliyorum ama denemekte fayda var.Çok merak ettiğim bir teknik gerçekten en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.Bilgiler için teşekkürler.

3. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    tebrikler Özgür gerçekten
    tek kelimeyle enfes bir av raporu olmuş

4. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    Tek kelimeyle diyemeyeceğim çünkü tek kelimeyle ifade edilebilecek birşey değil yaptığın. Müthiş, harika, enfes, olağanüstü, vb... Eğer senin için de sakıncası yoksa birdaha ki avında yanında bulunmak isterim. Yer, mekan ve zaman hiç önemli değil. sen iste yeter. İnsan ömründe böylesine keyifli bir avı kaç kez yapabilir ki... Şimdiden teşekkürler...

5. Hooijdonk

Hooijdonk Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano Lunamis S86M 2.59cm 7-35gr
    Favori Makine:
    Shimano Vanford 2500
    En İyi Avı:
    Tatlısu Kefali
    harika bir rapor çok güzel balıklar ve çok güzel bir video tebrik ederim abi :)

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bir balıkavının enfes tadı ancak böylesine güzel sunulabilirdi. Sıfırdan başlayıp (başlarda biraz gönülsüz galiba:p ) kısa sürede katettiğin imrenilesi mesafe bütün amatör balıkçılara örnek olacak kalite ve değerde.

Herşeyi ile mükemmel bir paylaşım. Her ne kadar çekimlerini sen yapmış olsan da hanfendi yengemiz de çok güzel bir görsel şölen hazırlamış.Tebrik ederim Özgürcan, emeklerinize, o güzel gönlünüze sağlık.

Daha nice güzel günlerin güzel birlikteliklerinde selam ve sevgilerimle.;) :)

7. 56562

56562 xxx xxxxx

Özgür tebrikler. Videonu izlerken çok kısa bir süre için " flashback " yapsamda hiç sıkılmadım :).

Ağız tadında avlarının, yakala-bıraklarının devamını dilerim.

8. fish founder

fish founder Özgür

valla ne diyeyim Erdem,
    tam olarak ne yaptığımı bende videoyu yeniden izlediğimde anladım :)

henüz baitcasting'de çok başarılı görmüyorum kendimi lakin gelecekte başarılı olabilecekmişim düşüncesine sahibim açıkcası,

daha evvelde konuştuğumuz gibi ilk beraber yapacağımız avda sana da deneteceğim bu takımı eminim seninde çok hoşuna gidecek kullanımı,

ilgine değerli yorumlarına çok teşekkür ederim.

9. fish founder

fish founder Özgür

bence çok iyi birşey yaptın turgay,

bizi uzaktan tabu gibi gözüken bir sistemle tanıştırma imkanı sundun açtığın raporlar ve çektiğin kullanımlarıyla ilgili videolar ile,

kullanımı başlarda biraz zor,alışmaya başladığın andan itibaren çok keyif veren bir sistem,

eminim ki,senin açtığın yoldan daha birçok arkadaşımız ilerleyecek ve forumumuzda bu tip av raporları boy boy görüntülenebilecek,

bir kez daha şahsım adına sana çok teşekkür ederim daha evvel sunduğun kullanım videoları ve detaylı anlatımlar için,

10. fish founder

fish founder Özgür

sizinde bahsettiğiniz üzere,yakalanan balığı / balıkları salmakta yakalamak kadar zevkli ve haz verici,
    hep beraber nice nice yakala-bırak avlarına,
    ilginiz için çok teşekkür ederim.

11. fish founder

fish founder Özgür

ilk yapacağımız beraber avda tüm sistemi sanada tanıtıp kesinlikle senide bu sistem avcılık içine sokacağım ercan,şimdiden hazırlıklı ol ;)

ihtiyar sandalcı ciddi anlamda akademik olarak incelenmesi gereken bir vaka,
    huysuz ama şirin,soğuk ama sevecen,balık ve balıkçılıktan nefret eden ama su kenarında yaşayan ve sandal kiralayan biri :) ....

hep beraber çok daha iyi yakala-bırak avlarına,

12. fish founder

fish founder Özgür

tatlısu avına hayatta gitmem diyen ben ercan'ın zehrini öyle bir aldım ki :):)
    ama iyikide almışım açıkcası,

adını meçhul avlak koydum ama sanırım en deşifre meçhul avlak :D

ilgine ve yorumlarına çok teşekkür ederim

13. fish founder

fish founder Özgür

seninde de daha evvel konuşmuştuk yücel av esnasında nasıl güzel video çekebiliriz diye.en az 2 kişi lazım olduğunada kanaat getirmiştik.

tek kişi olarak av esnasında video almaya çalışmak çok kolay değil.çünkü balığı tasmaladığın ve sandala/kıyıya çekme anın verdiğin mücadeleyi ne yazık ki videya ekliyemiyorsun.

kenarda bir yerde sabitliyeyim dedim makinayı,ama oda olmadı sürekli kadrajdan çıktığımdan görüntüler boş kaldı.hatta bir ara kafa lambası lastiğine sabitliyeyim dedim makina suya düşüyordu :)

bu sistemi kıyıdan deneyeceğim belki iyi kareler yakalayabilirim.

değerli yorumların için çok teşekkür ederim,

14. fish founder

fish founder Özgür

daha iyileri inşallah hepimize nasip olur Günay,
    yorumun için ben teşekkür ederim.

15. fish founder

fish founder Özgür

Senin klasikleşen muhteşem turna raporlarının yanında benim ki ufacık tepecik kalıyor,Feridun

böyle bir yorumu turna avında markalaşan birinin ağzından duymakta ayrıca çok gurur verici,

ilgine ve değerli yorumuna çok teşekkür ederim,

16. fish founder

fish founder Özgür

yapmış olduğun yorum için ben teşekkür ederim İbo,

17. fish founder

fish founder Özgür

baitcasting makine ile yapılan avda aslında atçek avcılığı tam türkçesi ile lakin spin makineler ilede atçek yapıldığından bu avlanma farklılığını ortaya koymak amacı ile baitcasting sözcüğünü kullandım ve kullanıyorlar,

ilgili linkte görsel bir yardımcı var,makinelerin resimleri ve ne tür avcılık yapıldığına dair,
    size fikir verebilir,

http://www.daiwa.com/Reel/

18. fish founder

fish founder Özgür

değerli yorumların için çok teşekkür ederim ali kemal,

gerçekten 2 kişi olabilseydik video çok daha güzel olacaktı.
    asıl amacım takımı benim gibi ilk kez kullanacakları bekleyen sorunları içerecekti,
    atarken,sararken yaptığım hatalar,
    bu hatalara karşı yapılması ve yapılmaması gerekenler vs...

ayrıca,turnanın yakaladığında verdiği savaşı görüntülemek ve özellikle balığı su üstü yaptırarak turnanın su üzerinde ağzından sahteyi nasıl attığını görüntüliyebilmekti,

darıcı diğer avlarda yapabileceğim çekimlere,

19. fish founder

fish founder Özgür

bursa'ya kucak dolusu sevgiler Barış,

cidden tatlısuyun neredeyse tam kalbinde yaşıyorsun :)
    tatlısu avlarına yeni başlamış biri olarak ilk avdan sonra ciddi bir bağımlılık yaptığını söylemem gerekli.eminim senin ilk tecrübenden sonrada düşeceğin durum benimki ile aynı olacak.

sana buradan açık teklif,sana uygun bir zaman diliminde bursa'da senle güzel bir turna avı yapalım ama avlak bulma senin sorumluluğunda olacak :)
    bu sayade hem sen turna avı ile tanışıp bağımlısı olacaksın,hemde olası baitcasting kullanıcılarının sayısı artsın.

bu arada,senle boğazda yaptığımız avın tüm tadı hala damağımda unutmadan :)

20. fish founder

fish founder Özgür

erman değerli yorumların için çok teşekkür ederim.
    Murat gelemediği için gerçekten çok üzüldü keza bende ama en kısa sürede onunla güzel bir baitcasting yakala-bırak av videosu hazırlıyacağımıza eminim.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.