Anlama Özürlü bir insan olup cikicam bu isin icinden... Bu tipki seye benzedi. Uyusturu kullanimi yasak amaaaaaaaa... Satilabilir, sakincasi yoktur. Paradoks kelimesi cok hafif kacti gibi
Geçtiğimiz pazar günü kurtboğazında balık tutarken her yerde tırıvırı kullananları gördüm 1 - Yerel halk özellikle kırmızı kanat dedikleri bir balık için öneriyormuş. Süper değil mi... 2 - sağımda ve solumda kullananlar vardı.. ikisi de uzak nokta olunca sol tarafa ziyarete gittim. İyi bir sohbetin ardından tırıvırıyı anlattım kardeşimize.. bir daha kullanmayacak. O gün de hiç kullanmadı. 3 - Sağ tarafımda katliam derecesinde kullanılmaya başlandı. Jandarmayı aradık fakat ne gelen vaaar ne giden.. Ben artık ne yapacağımı şaşırdım.. Anında müdahale ettirmemiz lazım..
tırıvırı illeti arkaddaşım bildiğim kadarıyla tırıvırının, kullanılaması, bulundurulması, satılması veya depolanması yasak. gerçi bunu dinleyen yok. çünkü yeterli denetim yok. bizzat şahit oldum; adam savcıymış. tırıvırı kullanıyor, uyardık aldırış etmedi. jandarmayı tam altı kere aradık, önce bizi oyaladılar, sonra gelirsek bak sizi de yakalarız diye göz dağı vermeye çalıştılar. hatta birde çocuk vardı tırıvırıyla avlanan. yapmamasını söyleyince "bizimde tarlamız var burda, bende atacam işte dedi.
Bnce tırıvırı satışı yasaklanmalı bunun içinde sıkı denetimler ve ağır cezalar getirilmeliki herkes yasağa uysun
SUAT ABİ ÇABALARIN İÇİN SENİ TEBRİK EDERİM.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL VE DUYARLI BİR HAREKET.......RASTGELE...... HERKES SENİN GİBİ DUYARLI OLMALI..