"Balığı sevmiyor ve anlamıyoruz" Mehmet Yaşin

Konu, 'Makaleler' kısmında fethigürcan tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Mehmet Yasin abimize herkez en iyi hazirlayabildigi deniz ürününden 1 tabak hazirlarsa fit oluruz kannimca. Tamam söylediklerin dogru, sakat isler, dikkat edilmeli...
    Orda b.k var, basmayin dedin, bilen daha dikkat eder, benim gibi bilmeyen veya az buçuk bilen de ikazin sayesinde ögrendi. Hani ele çomak alip dürtükleyip etrafi kokutmasak diyorum :)

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Hüseyin abi bırak allasen çamur atıp durmayı.

Biz şurada gayet nazik şekilde güzelce izah ettik. Yapılması gerekenleri de söyledik. bunlara dikkat edin diye gösterdik. Ama sanki saygısızlık yapıyormuşuz filan gibi bir sürü töhmet altına atıldık.

Sizinki aynen, hırsızın hiç mi kabahati yok meselesi. Burada açıkca bir yanlış var. Ha, kınamadık kimseyi, topa tutmadık, suçlu vs. ilan etmedik. Sadece bu yanlışı gösterdik. Ama aldığımız cevaplara bir bak.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Genelde artik haber ve makalelerin altinda facebook tweeter mivitir falan filan butonu oluyor. Hadi paylasin ve yayin bu haberi-makaleyi-videoyu anlami çikartiyorum ben ordan.
    Bir taraftan cezai yaptirimi bulunup diger taraftan paylasima açmak nasil bir çeliskidir bilemedim. Hüseyin abiye hak veriyorum burda. Bu sanal alemde telif haklari vs tam bir arap saçi.

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Tam bilmiyorum ama, hatırladığım kadarıyla, Face'de filan bunlar, "Durun, durun, biri bir şey paylaştı" şeklinde, link vererek paylaşılıyor. Yani yazı değil, linki paylaşılıyor.

5. fethigürcan

fethigürcan fethi gürcan

Sevgili arkadaşlarım burada bulunmak çok keyfli, çok öğretici ama skoylu'ya yanıt vermeye çalışmak da tüketici. Satır arasında bana "kalitesiz" demiş.
    Ona yanıt vermeye çalışarak yitireceğim enerjiyi işime yöneltmek zorundayım, hakareti yanıtsız bırakıyorum.Akşama yetişmesi gereken işler var. Bu "kalitesiz" arkadaşınız bir süre izin istiyor, hoşçakalın.

6. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Yoo hergün yilmaz özdilin ahmet hakanin makalesi fotografi ile falan geliyor faceden. Senin sahsi yorum yapman için kutucuk bile yapmislar. Like falan yapiyosun. Büsürü geliyor böyle haber sitesi paylasimlari.
    O sayfayin paylasilmamasini saglamak copyrightina uyulmasini isteyen için pek bir sorun degil.
    Benim sahsi fikrim odur ki, herhangi bir siteye dogru paylasim butonu bulunan sayfalarin bu tip forumlarda paylasilmasi büyük bir sorun teskil etmez.
    Farz-i mishal shimanoya döküntü hurda vs.. dediginde kapina elinde mahkeme celbi ile postaci geldi mi? Ha bu gelmez veya gelir anlaminda degil fakat teorik anlamda mümkünat dahilinde. Aslinda moderasyon bu konudaki tutumunu aktarsa daha dogru olur sanki.

7. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    O durumda, kapıma elinde mahkeme celbiyle kapıma postaıc gelmesi mümkün değil. Zira bildiğin eleştiri hakkıdır, aynen.

Konu bizim şahsi fikrimiz değil. Konu bu hususta ortaya konan yaklaşım. Bu yaklamışın düzgün olması gerekiyor herşeyden önce. Bu hususlar cidden dikkat edilmesi gereken konular. Ki sadece yapan değil, yapılanda var bu hususta.

8. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Denirki, balıkların 8 saniyelik hafızası olurmuş. 8-10 mesaj öncesi yazdıklarını unutup, bunları sanki, skoylu durduk yerde böyle demiş filan gibi anlatman, çok balık tutmandan mı oluyor ki?

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Elestiri tamam, ben de yapiyorum icabinda. Sonuçta bu firmanin malimi kötülüyor, kontra-reklam yapiyor falan filan diye avukatlarina birkaç klasör dösetip adliye sarayina yollama hakki baki. Daha önce de site yönetimi muhtelif firmalar ile burada yazilan üye mesajlari sebebi ile bu tip ihtilaflarin yasandigini beyan etmisti malumun.
    Yani bunu sadece örnek diye verdim. O kadar çok islevsel yamukluk var ki sanal ortamda, az bi egri kavisden zarar gelmez demek istemistim.

10. kaderaniz

kaderaniz Deniz

Favori Kamış:
    Okuma LureMania 258cm 12-45 gr
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-40
    Mehmet Yaşin güzel yazmış yazmaya ama günümüzde çeşitlilik de oldukça azaldı. Balık haline gittiğimde bilindik balıkların dışında balık görmüyorum ki! İskenderun gibi bir yerde yaşıyorum ve yemlik karides dışında tezgahlarda karides göremiyorum. Karabiga, kerevit v.s. böcekler hak getire! Söz gelimi uzun zamandır kalkan yapmayı düşünüyorum balık yok! Deniz ürünleri çok ilgimi çekiyor, sürekli yeni şeyler denemek istiyorum ama yok işte!

Balık olmayınca "Vermemiş Mabud, neylesin Mahmut" misali oluyor galiba...

11. NİHATSUNAR

NİHATSUNAR

Favori Kamış:
    olta ve çapari
    En İyi Avı:
    22 tane sargan
    Konuyu merak ettim neymiş bir bakayım diye yazıları okumaya başladımki,aslında balık adına oynanan,insanlara nasıl sardalyanın,hamsi diye-Tirsinin,lüfer diye vatozun,kalkan diye tombiğin,palamut diye ot barbunun,tekir diye diye diye diyebildiğiniz kadar diyin işte,anlatıldığı ilginç bir yazı okuyacağım derken,tam Cem YILMAZ lık,ahada birileri telif haklarını çiğnemiş şunu bi yerden yere vurim,hemde benim nekadar bilgili olduğum ortaya çıksın hamleleriyle ortaya atlayan bilirkişiler,ombusmanmı ne deniyodu son zamanların moda terimleriyle.YA Kardeşim arkadaş bi yazı bulmuş hoşunada gitmiş ,bilmiyen,faydalanmak istiyenarkadaşlarda olur düşüncesiyle paylaşmış,ne var bunda insanları yazdığınada pişman ediyorsunuz anlamıyorimki Sanki ülkemde herşey doğruda bu eğri,Ya yazmak istemiyorum da zorla töbe,ya bırakın kardeşim insanları oymuş buymuş korkudan millet yazı yazamıyor ya,ya başıma birşey gelirmi,biride beni yerden yere vururmu diye.banghead

Kusura bakma Hüseyin Alp arslan kardeşim,senin yazına yazdım ama olayı en güzel sen özetlemişsin,Yurdum insanları

12. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    bu iş o kadar basit değil.

ben baksam, aaa, senin evinde ne güzel eşyalar var, alsam.. arabanı yürütüp parçalayıp satsam, sonra millete dağıtsam beleş.

buna saygı duyar mısın?

yapılan şeyin bundan farkı yoktur.

13. fethigürcan

fethigürcan fethi gürcan

skoylu yine kaşınıyor

Skoylu sen Hüseyin arkadaşımızın dediği gibi kaşınıyorsun hem de çok kaşınıyorsun.

Sana senin istediğin tarzda yanıt verip seni tatmin etmek çok kolay. Sitede 18 yaş altı kardeşlerimiz olmasaydı şimdi senin kaşıntına iyi gelecek sözleri okuyor olurdun.

Balık Avı Hikayeleri kitabında “İstinasız tüm amatör balıkçılar iyi insanlardır “ diyen Cüneyt Alpay yanılıyor mu
    diye düşündüm hayır yanılmıyor. Benim de tanıdığım tüm amatör balıkçılar iyi dürst namuslu yardımsever ahlaklı insanlar. Tuttuğu balığı satmayı savunan skoylu sen amatör olmadığın gibi iyi insan da değilsin.

Bu foruma yeni üye olduğum günlerde “ skoylu benim açtığım konuya yazma bulaşma kirletme” diyenleri gördükçe senin adına üzülür bu arkadaşları uyarmak isterdim. Zamanla anladım ki o arkadaşlar haklı. Sen temiz değilsin bulaşıksın yazdığın her konuyu kirletiyorsun.

Önce ben uzun yazı okumam dedin, ardından içeriği bilmeden yorumlar yaptın (bazı üyeler kibarca uyardılar), Sonra Tarık Bey’ in alıntı tekniğiyle ilgili mesajına balıklama atlayıp saldırmaya başladın. Satır arasında kalitesiz dedin, hafızasız dedin şimdi de yürütmekle suçluyor, kaşınmaya devam ediyorsun.

14. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmaya ve birbirinizi daha fazla kırmaya hiç gerek yok, lütfen kapatın artık bu konuyu...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.