Aleyküm selam Nuri abim, dünden beri senin mesajını bekliyoruz, senin yerin bizim için çok farklı Gördüğün gibi kadro çok sağlam abi, belki birgün bir doğu seferi yaparız belli mi olur.Belkide siz bizim misafirimiz olursunuzmrsparkle Dadaş diyarına selam ve sevgilerimizle, keyifli avlar dilerim
Sen yine ara sıra birşeyler kovalıyorsundur. Esas ben klavye balıkçılığı yapıyorum strike pro'nun pc game ile balık avlıyorum:laughing: :laughing:
Deniz hoşgeldin, klavye balıkçılığı sana uymaz, hafta içi bir gece yemli yapalım.Sabah suyuna sahte işinide Mustafayla yaparız
Latife yaptım isa'cım Biliyorum ki hiç kimseyi kırmamak için elinden geleni yaparsın Benim durum belli gece avı için cumartesi akşamı gündüz için pazar İnşallah bir hafta sonu org'da yine keyifli muhabbetlerin döndüğü ve tanışamadığımız arkadaşlar,kardeşler ve abiler( abiler derken bizden yaşlısı olursa) toplaşırız
Her zaman Erkan Malesef bizden daha yaşlısını henüz bulamadık Yahu bakalım Ferhat nerelerdeymiş bir yoklayalım dedik, hemen atlayıverdi:laughing: :laughing:
Erkan abi HoşBulduk burada sizlerin keyifli sohbetini gorup kotu olabilmek mümkünmü güzel bir organize haberi bekleyip duruyoruz işte buralarda :laughing:
Ferhatım öyle haber beklemekle olmaz, şimdiden mekan ve zaman konusunda beyin jimnastiğine başlamamız lazım
Birisi sahte mi dedi İlgililere duyurulur; salı, cuma hariç her sabah malum yerde kaşık ve sahte çalışmalarımız devam etmektedir.
Sahte uzmanı üstadımızda geldi. Geçen gün salı ve cuma müsait olmadığını gördüğümden, yarın düşündüğü sabah suyu planını çarşamba sabahı olarak değiştirdim. Eğer hava şartları müsait olursa sabah 06-09 saatleri arasında Mustafa üstadımla yapacağımız rapala, kaşık denemesine isteyenler katılabilir
Ben şimdiden rastgele diyorum inşallah şansınız rızkınız bol olur Ayrıca herkese hayırlı akşamlar dostlar bana müsaade