rapala ignelerinde sorun olabilir bence wmc nin filan özellikle lazer kesimli 3lu kancalari var degistirip denemkte fayda var.
Cümleten Selamlar, Uzun bir kovalamacanın uğraşın ardından nihayet soluklanacak bir ara bulabildim... 2 ay sonunda bütün Amatör Pilotaj yer derslerini ve sınavlarını bitirdim. Ayın 12'sinde uçuşlarımız başlayacak. Profesyonel Pilotluk için dersler başlamadan bir istanbula kaçayım dedim... Bu akşam Istanbul'a doğru yola çıkıyorum abilerim... Ayın 10'nu na kadar Istanbul'da olucam bu süreç içerisinde sizleride görmek isterim. Bizim buralardan bir kaç kare paylaşmak istedim....
Teşekkürler Yavuz, hep birlikte inşallah Vay Volkan Kardeşimde gelmiş, pilot üniformasıda pek yakışmış.Belki bir çok insanın hayalini gerçekleştiriyorsun Volkanım, Allah muvaffak etsin. Bu hafta mutlaka biraraya gelelim, bir hasret giderelim
Abi bir organizasyon olmasada mutlaka yanına uğrarım zaten sevdiklerimi ziyaret amaçlı geliyorum başka bir işim yok Herkesi mümkün oldukca görmeye ziyarete geleceğim. Vallahi sizleri çok özledim...
Sen tek tek uğraşma, hepimiz biraraya toplanır, birlikte biryerlere gider, çay kahve içer, muhabbet ederiz inşallah Volkanım
Hoşbulduk İsa abi, nasılsın ? güzel temmenilerimizi inşallah hepbirlikte gerçekleştireceğiz ve daha da güzel olmuş olacaklar abi selamlar..
Eyvallah Ersin, hayırlısıyla inşallah Kartal tarafında mekanı sen şimdiden belirle Hayırlı akşamlar Erkan nasılsın Teşekkürler, sizede bereketli avlar
çarşamba günü anadolu yakasında boğazda avlanmayı düşünüyorum.genelde tek takılıyorum katılmak isteyen arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz
İsa abi mekan belirlemek sıkıntı değilde, bu aralar Kartal sahil pek bereketli değil peşinen söyleyeyim ama olsun müsait olunan bir zaman bizim bu taraflarda da bi olta atarız hepbirlikte belki balık pek çıkmaz ama asıl maksat güzel muhabbet abi nasıl olsa
Çok şükür isa Balığın az olduğu mevsimlerde balığa çıktım,balığın çok olduğu mevsimlerde öylece pinekliyorum valla:laughing: :laughing:
Biliyorum Ersin, orası için farklı takım ve planımız var, detaylı konuşuruz Elbet balığın olduğu zamana denk gelirsin Erkan, az kaldı Hafta içi gündüz bizimkiler müsait olmaz ama başka bir akşam gece avı veya sabah suyuna gidilebilir. Aleyküm selam Uğur, çok şükür bizde tekrar seni aramızda gördük
Teşekkür ederiz Yavuz, sizlere de keyifli paylaşımlar.. Volkan Kardeşim üniforma pek bir yakışmış Allah utandırmasın, inşallah THY seferlerinde uçtuğun günleri de görürüz Mutlaka görüşelim.. Hayırlı akşamlar Erkan Abi hoşgeldin İyi akşam Onur, sağolasın.. Aleyküm selam Uğur Abim, hoşgeldin