Sevgili Vedat Amca, inşallah birgün beraber olta atarız, olta atmasak bile Mustafa Abi'nin dediği gibi elinizi sıkmak da bizim için şereftir..
arkadaşlar sayfamız hayırlı olsun bende buradayım fakat bu aralar işlerin yoğunluğu dolayısıyla balıkla fazla ilgilenemiyorum. ama içim içimi yiyor doğrusu. en kısa sürede güzel bir organizasyonda buluşmak dileğiyle, herkese bol balıklı günler
Atçek güzel gider ama yukarda Mustafa Abi akşam yağmurluk almaya gidiyor muyuz? Ben misina da alacağım.. makarada kalmadı benim de..
Selamun aleyküm dostlar, normalde gündüz foruma girmem biliyorsunuz.Ancak eve yakın bir yerde olunca yemek bahanesiyle bir selam vermek istedim Henüz bugünkü mesajlara bir göz atamadım, akşam değerlendirmesini yaparım. Değerli arkadaşlar, bir konuya açıklık getirmek isterim; Bu yeni sayfamız hiç bir konu ve grubun "alternatifi" veya "muadili" değildir.Burası bir tercih veya tamamlayıcı bir sayfada değildir.Tüm dostların katkı ve emekleriyle kurulmuş bir yerdir. İşte bu sebepten dolayı, arkamızda küskün ve kırgın tek insan bile bırakılmasına gönlüm razı değildir.Hepimiz geçmişten bazı dersler çıkartıp, neyin nasıl ve daha güzel olacağını gördük. Şahsi olarak bundan itibaren kimseyle bir dargınlığım ve meselem yoktur.Geçmişte yaşanan sıkıntı ve tartışmaları tamamen unutup, tertemiz bir sayfayla devam etmek arzusundayım. Tüm samimiyetim ve kalbimle buradan çağrıda bulunuyorum.Gurur ve öfkeyi bir kenara bırakarak, bize elini uzatacak ve sayfamızda yazacak olan dostlarımızı kucak açmış ve bekliyor olacağız.Bu konuda ilk ve son çağrımdır, geçmişle ilgili sadece güzel duygular aklımda kalmıştır.herkesin saygı gösterdiği ve sevdiği bir insanıda aramızda görmek mutluluğumuzu artıracaktır (üstad):thumb: