Sağlık olsun Erkan Abi, halaya çok geçmiş olsun.. Arayı çok açtık ama kapatma zamanı yaklaşıyor inşallah
Az akıntılı hafif kurşun atacağımız bir yerde organizasyon yaptınızda gelmedik mi Tabii bu sözler cengiz ile benim için geçerli
Ne zaman getiriyorsun bebişi ava Cengizim, hoş takımlarını biz hazırlayacaktık ama o işi en kısa zamanda halledelim
İsa vur dedik öldürdün hepten :laughing: Duyduğum kadarıyla marmara nın her yeri dişlenmiş boğaz olmaz başka yer olur. Hani şu malum yer, yada daha ilerisi falan
Evet haklısın, zaten orada farklı denemeler yapmayıda düşünüyoruz Denizle, seninde haberin olur merak etme
Teşekkürler Burak, en kısa zamanda sizin ekiplede irtibata geçmeyi ve tanışmayıda isteriz, rastgele Hayırlı geceler Erkan, tekrar hoşgeldin...
Dostlarım hepinize bugün sayfaya vermiş olduğunuz katkı ve destek için sonsuz teşekkürlerimi sunarım, sağolun varolun Artık yatma vakti geldi, malum haftanın ve ayın ilk iş günü, Allah hepimizin yardımcısı olsun.Cümleten hayırlı geceler ve haftalar...
Cümleten Selamın Aleyküm Uzunca zamandır yazdıkları yazıya bile HASRET KALDIĞIM pek çok arkadaş hatta kardeşimi bir arada görebildiğim için çok mutluyum... Çok sevdiğim değerli arkadaşlarım... Sizlerle tanışalı yaklaşık 2 yıl oldu. Geçen 2 yıl içerisinde balığa gideceğimiz zamanlarda defalarca uykusuz kaldım, takım hazırladım, köstek bağladım.... sizinle birlikteyken ne uykusuzluk ne balık hiç biri önemli değil benim için... Neden biliyormusunuz ??? Kısaca anlatayım... Yaklaşık 2 senedir aranızdayım (herkes kendini bildiği için isim vermeyeceğim) Bunca zamandır sizinle balığa gittim ve şunu samimiyetle söylüyorum ki her biriniz bana öz abi-kardeş gibi oldunuz ( vakti geldi dertlerimi size açtım... dinlediniz, bizler için pek çok kez pastalar, börekler, çörekler....getirdiniz, balığa gideceğinizde forumdan öğrenip bende gelmek istiyorum deyince...gelip beni evimden aldınız, bilginizi.... paylaştınız, ilginizi... esirgemediniz. ) Ne mutlu bana SİZLERİ TANIDIM İyiki VARSINIZ İyiki HAYATIMDASINIZ
Uğur Abi hoşgeldin Tam yatıyordum ama mesajını görüp de iki satır yazmadan edemeyeceğim; İyi ki aramızdasın, seninle tanımak bizim için de büyük mutluluk