Aleykumselam, Levent kardeşim, salı ve cuma hariç genelde her sabah avdayım ne zaman istersen katılabilirsin.
selamun aleyküm herkese hayırlı aksamlar inşallah hep beraber keyifli güzel paylaşımlarımız olur kendinize iyi bakın hayırlı olsun herkese
Kardeşime yemeğe gitmiştim, dünkü yer değil daha ileride ki, klasik hafta sonu mekanı ama omuz omuza olta attık , bu kadar kalabalık görmemiştim orayı.
Boşver İsa Abi, biz işimize bakalım.. Puanla, görüntülenme ile işimiz yok.. Dostlarımızın aramızda olması bize yeter..
Arkadaşlar tekrar herkesi bir arada görmek çok güzel, Herkese hayırlı geceler. Hayırlı haftalarınız olsun....
Bende öyle hatırlıyorum ama ana sayfada göremeyince acaba dedim Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara Ali Rıza kardeşim Hayırlı geceler Serkan, bir daha kaybolmak yok, her zaman burda görmek isteriz seni
Denizim benim 250 tl lik makinaya nazar değdi, akşam yağladım bir güzel, bu gün 3. atıştan sonra sürtünme başladı.
Haklısında Denizim, neden bunu yaparlar anlamak mümkün değil, adam gibi çıkıp yazsalar zoruma gitmez inan ki... Söylesene be Trakyalı, o zaman sen yanlış yeri işaretlemişsindir:laughing: Hayırlı geceler Aytaç, Mehmet amcama ve biradere selamlar
Hoşbulduk Bu iş kısmetle birlikte bilgi ve tecrübe işi inşallah birarada daha faydalı ve keyifli avlar yaparız.
İsa abicim yeni sayfanın hepimize hayırlı olması dileğiyle. İnşallah hep birlikte güzel avlar yapacağız. Bu hafta sonu belirttiğin gibi hava ve yem sıkıntısından dolayı boş geçtik.İnşallah sizin oralara gelip yemli lüfere gitmek istiyorum.Hayırlısı bakalım.Bizim buralardan da gelmek isteyen olursa toplanıp gelmek isterim. İyi akşamlar saygıdeğer abim.
İnşallah Levent, programı burdan takip edip, dilediğinde sohbetimize müdahil olabilirsin:thumb: Bence makinaya değil sana nazar değmiş üstad, o da makinadan çıkmış, geçmiş olsun