Selamun Aleyküm Hayırlı Geceleriniz Olsun ; İsa abim yeni sayfamız hepimiz için hayırlı olsun inşallah birlikte nice güzel avlarımızı organizasyonlarımızı burada hep birlikte organize edip en güzel raporlarımızı bu sayfada paylaşıcaz...
Herkeze hayırlı akşamlar.muhabbetiniz bol ve daim olsun.yeni sayfamızda hayırlı ve uğurlu olsun İsa abi.seni yeniden aramızda görmek çok güzel.Aytacım tebrikler babanla ikinize yine voleyi vurmuşsunuz.afiyet şeker olsun.
Çok teşekkür ederim, daha iyileri size rastgelsin.... Sağolasın abi Allah razı olsun.. En çokta senin raporlar çıkacak gibi görünüyor kardeşim Çok teşekkür ederim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle kardeşim....
Serkanım senide aramızda görmekle tüm ekibi tekrar biraraya getirmiş olduk, çok teşekkürler eksik olma kardeşim. Tıpkı eski günlerdeki gibi şen şakrak, keyifli avlarımıza bu haftadan itibaren başlıyoruz inşallah
Mehmet Amca ile Ferhat'ın olduğu yerde balık çıkmaması zor bir ihtimal Babaya selamlarımı iletirsin artık Balıkların da maşallahı var.. Tebrikler..
Aleyküm selam terminatör, dişli canavarı Ferhatım, bir an önce karaya dökeceğin dişlilerin resimlerini görmek için sabırsızlanıyoruz:hungry:
Övünç Kardeşim nasılsın? Bu istavritler genelde kıyıya 1 metre mesafede oluyor ama arada böyle istisnalar da var.. Mırmır durumları nasıl gidiyor?
Allah razı olsun Denizim. senin dediğin gibi sola yakın durduk, çok teşekkür ederim tekrar önerin için, sayende hiç takım bırakmadık suya....
akşam havaalanı dönüşü sahilden geldim.gözlemlediğim kadarıyla kuruçeşmeden baltalimanına kadar tıklım tıklımdı ve inanılmaz güzel balık çıkıyodu.bütün herkezin kovaları doluydu hemen hemen.oltaların biri inip biri kalkıyodu baya güzel hareket vardı.bir kaç kişiyle konuştum balık baya bol ve hiç nazlanmadan geliyo dediler.boylarda gayet güzel 25-28 cm vardı.şu balığın bol olduğu günlerde fırsatları iyi değerlendirmek lazım.
Aldık gene balıgımız aldık bunada şükür ama mehmet amcanın maşallahı var bir an dikkatini dağıtmadan oktayı kesiyo
vay memed amcama bak oktayı kesiyo he aytaça cekmış oda hep beni keser kerata:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Senle eşkina avına gitmek tehlikeli.. Bilhassa meranın geleceği açısından ciddi kaygılar duyuyorum Hoşgeldin bu arada
Mesela ne zaman Serkanım Balığı karaya dökmek sadece aramızdaki mecazi bir kavram diyelimde, dışardan bizi tanımayan arkadaşların kafasında yanlış anlamalara sebep vermeyelim. Gerçekten bu sene farklı balık türlerinin peşinde koşmayı düşünüyorum Allah kısmet ederse, tabiki hep birlikte Ferhat:grouphug: :grouphug:
saolasın abi iyidir sen nasılsın nasıl gidiyor ? anladım abi.. mırmır durumları aynen devam abi hatta ana sayfada açtım konu ''İzmit Mırmırları'' diye.. geçen hafta dişliye baktık gidemedik mırmıra rüyalarıma girdiler ertesi akşam bu hafta inşallah yem sıkıntısı çözülürse deneyebilirim tekrar bakalım kısmet.. sizleride bekleriz yine ve her zaman görüşmek dileğiyle..