Aytaç abi tebrik ederim.. Ava çağırdığın için de ayrıca teşekkür ederim. Sabah avda olmasa idim akşama gelebilirdim çok yorgundum.. banghead O kadar dişlinin içinden çıkamayacağını anlamış, O babayiğit istavrit bence harakiri yapmış size totomu ısırtmam demiş artist
Cümleten Selamünaleyküm, hayırlı,uğurlu ve bereketli avlar olsun inşallah.Balık avı konusunda yeniyim ve öğrendiklerimin çoğunu bu forumda paylaşımda bulunan kıymetli abilerim ve kardeşlerimin paylaşımlarından öğrendim.Hepinize teşekkür ediyorum.Bu yeni sayfanın açılış sayfasındaki tüm temennilere yürekten katılıyorum inşallah hepsi gerçekleşir.Yapacağınız organizasyonlarda benim gibi bir acemiyede aranızda yer verirseniz sizlerden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.Tekrar hayırlı olsun hepinize rastgelsin abiler, kardeşler...
Çok sağolasın Cengizim, daha güzelleri sana denk gelir İnşallah.... Sağolasın Fatihcim, en kısa zamanda beraber avlanırız İnşallah....
Arkadaşlar sağ üstte bulunan değerlendirme bölümünü kullanan bazıları sayfamızla ilgili hoşnutsuzlukları dile getirmişler.Lütfen sizde gerekli "değerlendirme"ye girip ilgili bölümü işaretleyin, nedendir bilinmez tek olumsuz mesaj gelmeksizin sayfanın yıldız sayısını düşürmeye çalışmalarını anlamakta mümkün değil, orayı işaretleyeceğine mesaj yazıp hiç beğenmedim neden demezleridk
Selamunaleykum Açılışı kaçırmışız, yeni grubumuz tüm amatör balıkçı camiasına hayırlı olsun. Sabah yaptığım av 6 adet sarıkanat, 3 adette su üstünde vazgeçip geri dönen sarıkanatla neticelendi, yarına Allah kerim.
Hayırlı geceler Ferhatım Zaten haftanın büyük bölümü sahilde uyuyor Cengiz:laughing: Aleyküm selam, temennileriniz için teşekkürler, her zaman bekleriz. Ayrıca ne tarafta oturuyorsunuz...
Hoşgeldin Mustafa, bizde seni merak etmeye başlamıştık, geç kaldınmrsparkle Ayrıca balıklar için tebrikler, sayfayı biraz balık kokutmak lazım:hungry:
Hayırlı geceler Ferhatım Arkadaşım hoşgeldin, biz de forumdaki arkadaşların tecrübelerinden yararlanıyoruz.. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelir tecrübelerimizi paylaşarak çoğaltmış oluruz.. Mustafa Abi nerde kaldın? Kurdele ve pasta vardı, kaçırdın Maşallah hız kesmeden devam ediyorsun.. Mekan yine aynı mıydı?
Nöbettesin galiba Sabrican, Aytaç olunca sayfalara yetişemeyip yine ayarları bozuyormusun Hayırlı nöbetler canımmrsparkle
Bu arada bugün Ali Rıza'nın doğum günü.. Demin facebookta gördüm ama evden girince bağlantı problemim var, yazamadan sayfa kapanıyor.. Burdan Sevgili Ali'nin yeni yaşını da kutlamış olalım
abilerim kardeşlerim hepinize hayırlı geceler.malum yarın iş var benim mesai 5 te başlıyo.Allaha emanet olun güzel muhabbetler herkeze.