Gönül isterdi ki hiç kırgınlık olmasın, ancak bazen kalpten geçenle yaşanan bir olmayabiliyor.. Böyle olması belki de daha hayırlı oldu çünkü sen ve diğer kopan arkadaşlar olmadan bu işin tadı olmazdı..
Malesef Deniz, ağızdan çıkan sözle, yaydan çıkan ok'un geriye dönüşü olmuyor.(Bazen istisnalar olsada...) Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur.
Sen benim biricik Trakyalımsın be ya... Yüz trakyalıya sorduk, tek popüler cevap aldık. -Napıyonn be ya... -Epp aynı be ya...:laughing: :laughing:
İyiki varsın Aytaçım:hug: Allahhhh, diğer Trakyalıda burdaymış Metinim en sevdiğim iki trakyalıdan biride sensin kardeşim
Arkadaşlar, şu yoklama işi hallolduktan sonra (ki henüz göremediğim dostlarda var) ve temennilerin arkasından, hiç vakit kaybetmeden önümüzdeki haftaya güzel bir planlama yapalım.Bu arada hafta içi akşamları rutin avlara devam etmek kaydıyla...
Hayırdır niye, hem oraları bilirmisin sen, dikkat et kaybolmayasın Güzel dileklerin için teşekkürler dostum, hoş sohbetlerinle birlikte senide her daim buralarda görmek isteriz İbocan En kısa zamanda inşallah Cengizimmrsparkle
Buralardayım Denizim, Babamın Maşallahı var, Nazar değmesin. dün gece sizin mekandaydık. Ferhat, Ferhat'ın kuzenleri İbrahim Abi ve Yusuf. Babam ve ben, Dün gece balık Ferhat'ın söylemiyle çok seyrekmiş ki gerçekten öyleydi. Ferhat ve kuzenleri gece 3 gibi balık çok nazlı olunca avı saymadım ama 5 veya 6 Sarıkanatla (hatta bir tanesi Lüferimsiydi) sonlandırdılar. buradan da kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum. Babam ve ben sabahladık sonuç olarak aşağıdaki 9 Sarıkanat ve 1 İstavriti yakaladık. Babam 5 ben 4+1 Daha iyileri size rastgelsin..... Bu arada bu ilk resimli raporum, bu sayfaya kısmetmiş tekrar hayırlı olsun....
o değilde abi o istavrite helal olsun o kadar dişli varken merada yemlenmeyi düşünebilmiş cesaretliymiş bravo ama ömrü bu kadarmış çok güzel balıklar tebrikler ve afiyetler olsun..
Aytaçım sormasak anlatmayacaksın yani, sessiz ve derinden güzel bir av olmu tebrikler Bu arada Mehmet amcaya selamlr, ellerinden öpüyoruz Yahu trakyalım, en sondaki kendi türünün trofesi zaten:laughing: :laughing: