yetişemedim uğur abi sağlık olsun yakında heralda hep beraber güzel bir org olacak galiba hasret gideririz isa abi işlerim vardı biraz onunla uğraştım anca bitti cümleten hayırlı geceler sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
Yatmadan önce son kez bakayım derken, kadim dostum, grubumuzun en önemli birleştiricilerinden biri olan Uğur dostumun mesajını görünce yazmak şart oldu dedim Sevgili kardeşim, dediğin gibi en büyük mutluluk ve acıları birlikte yaşadık, beraber güldük ve ağladık, senin gibi müstesna bir dostumuz olduğu için asıl bizler çok şanslıyız.Seninle birlikte en büyük ekskliklerimizden biri daha kapandı. Fırsat buldukça senide devamlı olarak buralarda görmek isteriz, selam ve sevgilerimizle kal dostum
HERKEZE.... Maşallah... İsmi yenide olsa sayfanın eskisinden bir farkı olmadığını Yeniden görmek çok güzel... :thumb: İlk günde borsa gibi tavan yapması çok daha güzel ve sevindirici... :thumb: hihi Herkeze Sevgi ve Saygılar... MUTLU OLUN... HEP MUTLU KALIN... :yo: :wave:
Av partnerleri, balık avının fiili zevkini katlayan,kimi zaman av pek verimli olmasada,değerinden birşey kaybetmeyen,birlikte olabilmenin,doyumsuz sohbetlerin,heyecan ve keyf almanın olmazsa olmazlarıdır. Bu bakımdan girişimini kutluyorum sevgili İsa. İnşallah birgün bende katılma şansını yakalayabilirim. Sevgimle kal
Selamunaleykum, Cumleten bol balikli,güzel muhabbetli, neşesi arttikca artan,raporlarin ardi arkasi kesilmeyen, hayirli ve bereketli bir hafta dilerim..
Hayırlı sabahlar, Saat 6:30-7:30 arası mekanda yaptığım avda iki adet 27 cm lik sarıkanat oltamı ziyaret etti, daha iyileri sizlerin olsun. Yalnı bu gün poyraz öncesi güzel balık olacak gibi, fırsatı olanlar değerlendirsin.
Mustafa abi difreez mi var evde nerede stokluyorsun bu kadar balığı yoksa evde kedi var ona mı yediriyorsun?
Cümleten Selmunaleyküm, herkese hayırlı haftalar abilerim, arkadaşlarım... İnşallah kimsenin neşesi, sohbeti, arkadaşlığı, dostluğu eksilmeden hepbirlikte güzel avlar gerçekleştiririz ve şahane raporlar okuma keyfine varırız... Balıkta olanlara veya bugün balığa çıkacak olanlara rastgele.. Selamlar, saygılar..
Mustafa abi bana laf dokunduruyodu derin dondurucu almıs bu sene ferhat dıye ama sen bizide coktan gectın duyduguma göre ticaretinide yapar olmusun abi lüferin evde koycak yer kalmayınca
Günaydın, iyi haftalar diliyorum herkese. Bu hobiye gönül vermiş ve bu platformda bilgi ve tecrübelerini paylaşan tüm dostlara selam olsun. Bu yeni sayfa da hayırlı olsun. Artık dilimizin döndüğünce sayfaya katılım sağlayıp, acısıyla tatlısıyla muhabbetinize ortak olmaya talibim. Herkese huzurlu, sağlıklı, bereketli günler dilerim.
Günaydın hayırlı haftalar ; Hoşgeldiniz aramıza inşallah en kısa zamanda yapılcak güzel bir organizasyonda tüm dostlar ilede tanışmak nasip olur...