seriii ye geçmeden son rutuşlar yorumlarınızı eksik etmeyin ki yapacağımız işlerde fikir versin iyi kötü yorumları bekliyorum
Oooo Sabri abi ellerine sağlık, çok güzel görünüyor kaşıklar özellikle hologramlı yapışkan kağıtla kapladıkların can yakar bence... İnşallah umulduğu gibi avcı olur hepsi İmza belli K.S.E
Sabri kaplama işine gireceksen yanları macun çekerek boya.. düz kaplama randıman olarak düşük kalıyor.. (denenmiştir)
Sabri abi eline sağlık, Sağdan 3. kaşık, üstü turuncu olan yani, iğneyi taktığında altı turuncu olacak şekilde ayar çekersen favori kaşığın olabilir
Geçen pazar ben rapala denedim kanlıca da ama kaşık atanlarda vardı. Sizce hangisi daha avcı? Bana sahteler daha iyi iş yapıyor gibi geldi.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, herkesin keyifler yerindedir inşallah Ersin ve Cihan kardeşim sizlerde ailemize hoşgeldiniz, güzel temennileriniz için teşekkürler
Hocam şu sıra ben tamamen kaşık kullanıyorum.. Balık suyuna indiğin sürece sıkıntı yok hatta kaşık yapı itibariyle ince olduğu için ağırlık bakımından da avantaj sağlıyor.. Ama bu demek değildir sürekli kaşık daha iyi iş yapacak.. Olay daha çok lüferin yemlenme biçimiyle alakalı.. Mevcut yaprak kaşıklar hamsi izlenimi verdiği için tercih sebebi.. He yarın kaşığı beğenmez rapalayı seçer o zaman niye böyle oldu dersen verecek cevabım yok
Hoşbulduk abi, Teşekkürler. Hızlı bir giriş yaptı sayfanız, dişliler boğazdan kaçmadan bir tanışma ve av organizasyonu yapsak reeling reeling
Sevgili Vedat abim, senin düşünce ve deneyimlerin bizler için gerçekten çok önemli ve özeldir.Size bir mesajımda hatırlarsanız, "zamanla seni çok daha iyi anlıyoruz, merak etme abi" demiştim.Umarım bir gün sizinle tanışma şerefinede erişiriz. Lütfen bu taraflara geçerseniz, sayfamıza bir mesajınız yeterlidir.Tüm dostlarla birlikte yanına gelir, ellerinden öperiz. Ayrıca tam kadro Asosa gelirsek, oralar bizi kaldırır mı Vedat abi Saygı ve sevgilerimle sağlıcakla kalın
Sevgili Cihan, bu kadarını açıkçası bende beklemiyordum ancak dostlar sağolsun büyük bir teveccüh gösterdiler.Ayrıca bu hepimizin olduğu kadar seninde sayfan kardeşim Organizasyona gelince hava müsade ettiği sürece hafta içi münferit küçük operasyonlar, hafta sonu içinde toplu ve geniş çaplı oganizasyon çalışmaları devam ediyor.
inşallah müsaitlik durumları olumlu olur izmit olarak bir ekip geliriz o taraflara abi..Emrahım haberleşiriz.. kısmetse seneye zaten sıkça oralarda olurum büyük ihtimalle artık ekibe benide yazarsın İsa abi malum maltepeye damat oluyoruz sıkça kayınpeder kayınvalide ziyaretleri yaparız genellikle de lüfer zamanları olmak üzere tabi
Kaşık denedim ama olmadı. Tekrar sahteye döndüm. Bu arada ben de, diğer balıkçılarda denizden balığı karaya alırken defalarca düşürdük ve kaçırdık banghead Ben bir dahaki denememde 3lü iğnenin birini kırmayı planlıyorum. Böylece daha iyi ısırabileceğini düşünüyorum. hooked
Assolistler en son sahne alırmış Savaş kardeşim, dünden beri inan seni bekledim, ne zaman gelecek diye, seninle birlikte eski kadronun zincirinin son halkasıda tamamlandı Birde uzaklardan Emrah kaldı.Başkada unuttuğum yoktur inşallah Sadece askerde olan Fatih var, o da Ocak 20'den sonra aramızda olacak inşallah...
Övünç, İzmit tayfası her zaman bizim ekibin içinde yer alıyor zaten Eğer havada müsait olursa hafta sonu programı yaparız ve sizde aranızda organize olur tek araçla gelirsiniz, kısmet diyelim artık A.s Metinim, nasılsın bu aralar karabatak gibisin