Abi meteoroloji yarın içinde iyi tahminlerde bulunmuyor pek ama öğleden sonra biraz toparlayacak gibi.Ama balık işi bu herşey bir anlık coşkuya bakar
Çok fazlada zorlamamak gerekir Levent, mazallah şifayı bir kaparsan, uzun süre balıktan uzakta kalmak var işin ucunda
Zaten işin en büyük riski gelecek haftayı kaybetme ihtimali Gelecek hafta havalar gayet iyi görünüyor abi dediğin gibi çok zorlamamak lazım.Mazallah şifayı kaparsak rapor okurken pişman olmakta var işin ucunda
Gelecek hafta dediğin gibi hava güzel olur inşallah Belki c.tesi sabahı hava muhalefeti olmazsa sabah suyu yapılabilir, buradan yazarız zaten
yok ben dün erken çıktım forumdan durum nedir bilmiyorum okuduklarıma bakarsam mustafa abi ile ferhat gidicekmiş rast gele onlara ne oldu bilmiyorum
Cümleten selamun aleyküm, günaydınlar herkese, cumanız mübarek olsun değerli balık avı dostları.. Levent abi çok teşekkür ederim Deniz abi çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve makine konusundaki yardımların için Aleyküm selam Fatih bey, Sabri abi ve Adem kardeş, nasılsınız keyfiniz sıhatiniz yerindedir inişallah...
Öncelikle hayırlı olsun, şahane bir makine almışsın :thumb: Ferhat'ın elinde görmüştüm, güzel makine. Güzel günlerde kullanmanı dilerim. Herkesin Cuma'sı mübarek olsun. Günaydın.
Çok teşekkür ederim Cihan, makinayı almam konusunda Ferhatında büyük katkısı var zaten :thumb: makine güçlü bir makine olarak geçiyor , Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin... Seninde Cuma günü mübarek olsun...