Töbe töbe ne o öyle şeker meker cengiz abi :nono: iyi anlaşıyoruz Fatih'le, kafalar uyuyo dileyim biz ona
cümleten hayırlı aksamlar iyi eğlenceler arkadaşlar yarın için hepinize rast gelsin çok güzel balıklar tutmanızı iyi eğlenmenizi dilerim sağlıcakla kalın şeker gibi aksamlar hayırlı avlar dilerim rast gele hepinize
Cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu gün Mustafa abi minik ve ben balığı boğduk diyebilirim. Saat 15:00 gibi oltalarımızı suyla buluşturduk. Mustafa abi 8 lüfer 2 levrek 3 vatos 4 mırmır Minik kardeşim 4 deniz atı 7 deniz yıldızı 3 köpek balığı ben ise 3 istavrit 9 dil balığı 4 barakuda ile avımızı sonlandırdık. ( yav ne çeşit yapmışız) hihi hihi hihi Nereeeee gittiiii bu balıklarrrrrr.
Selamun aleyküm dostlar, cümleten hayırlı akşamlar Tebrikler Ali rıza boğmuşsunuz balığı yine Erkan dostum sen nasılsın
Merhaba Fatih, sabah 06:00'da mekana bekliyoruz Sabah şekerleri olmadan tadı olmaz:laughing: :laughing:
Farketmez sende o saatte gelirsin, Ersinide getirebilecekmisin İnşallah bu soğuklarda aracı sabah çalıştırırım, bugün bütün gün uğraştım arabayla Çok şükür bugün çalışmayan aracım biraz canımı sıksada bir yaramazlık yok
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abileri kardeşlerim İsa abi araba ile ilgili bir sıkıntı varsa bana neden haber vermiyorsun anında adam göndereyim yanına.