Yok İsa Abi bu sefer yazmam Erkan Abi ne pazarı ya? Fırtına çıkacak.. Mustafa Abi her zamanki gibi hazır ve nazır Hoşbulduk Cengiz Şu kaşık işi ne alemde?
Deniz'im ne demiş üstadlar(balığı fırtınalı havada çekeceksin, az yağlı tavada pişireceksin) :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Tuttum bu sözü
Bende zaten 09:00 gibi çıkmak zorundayım, dükkanda işlerim var, erken döneceğim Levent Sen ne taraftan geliyordun, geçerken senide alır tek araba yaparız
Sende erken kaçacaksan beraber kaçarız abi Abi benide alabilirsen çok makbule geçer benim ev Şükrü Saracoğlu ile Minibüs yolu arasında ikisinede yakın sayılırım.Sen nerden geleceksin abi?
Sen zaten bir sezon açılışı yapıyorsun, bir de millet çekildikten sonra fırtınada kapanış.. Ben seni çözdüm Erkan Abi, olayı aşmışsın sen
Bu sözü daha önce Erkan üstad söylemişti sanırım Hereke kayalıklar Levent her zaman ki yer, daha önce gelmemişmiydin sen Levent iki sorunumuz var. 1-Sabah aracım çalışırsa gidebilirim ki bu sabah akşama kadar çalışmadı.Akşam acele ilede olsa çalıştırıldı ama sabah için ne olur bilemiyorum. 2-Ben Çekmeköydeyim, Beşiktaş tesislerinin ordan çıkıyorum, güzergah çok ters olacak, pazar günü olsaydı sıkıntı olmazdı çünkü yarın sabah erkenden dükkanada dönmem gerekiyor.idk
Geldim abi daha önce o mükemmel organizasyonu nasıl unutabilirim Abi canın sağolsun bende araç var ama kar lastiği yok hava durumuna pek güvenemiyorum açıkçası o açıdan beraber gitsek iyi olur demiştim. Yandan yandan usul usul gelirim sabah inşallah
Deniz'im şartlar gereği durum onu gösteriyor Olayı aşma meselesine gelince yaş olarak bir çok kardeşimden büyük olabilirim fakat birçoğunuz benden kat kat bilgilisiniz Kahretsin işim gereği hafta sonu izinliyim ama nefret ediyorum hafta sonu balığa gitmeye Bende sizler gibi av yapmayı seviyorum ve hep istiyorum. Ama şu bir gerçek!! benim tek haz aldığım av şekli beklemeli yemli avlar Sabah beşte oltamı atsam suya, akşam beşe kadar hiç bir şey vurmasa bile balık alamasam bile bir sonraki ava umutlu olurum. Gençliğinizin,bekarlığınızın ve zamanınızın tadını iyi çıkarın Yoksa benim gibi ararsınız bir gün gelir hihi hihi
Kusura bakma Levent, valla arcı çalıştırabilirsem Aykutuda alıp, (belki Ferhat gelebilir) mekana geçerim Kar lastiği bendede yok ama zaten yollarda karda yok
Sabret Erkan, tanıştığımızda sana vermiş olduğum sözü hatırlıyorsundur, iyi haber av vermeye başlamış. Denizde tutturdu bir yoklayalım abi diye
Cümleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, yarına ben yine gelemicem banghead yaklaşık 1 ay önceden yapılmış bir plana uymak zorundayım maalesef atlatamadım arkadaşları yalandan bir bahanede bulmak istemedim ayıp olmasın diye yine kaçırıyorum mekanda buluşmayı ama pazar günü gidecek olan olursa mekana gitmeyi planlıyorum bende, fırtına falan umrumda olmaz gidip en kötü ihtimalle 1 saatte olsa şansımı denemek istiyorum...
Ben anlamam isa sözünde durmassan konu açarım sitede (isa yemli av sözü verdi sözünde durmuyor)diye:reeling hihi hihi İsa kırk yıl geçse sözünü hatırlarsın sen onun için rahatım