sağlık olsun denizim birdaha ki sefere olta atabilip yakalamanızı dilerim hayırlısı olsun ben şaka yapıyon zannettim aykut abi 06:00 mekanda diye işaretleyince kendini neyse hayırlısı olsun bundan sonraki avlarınız bereketli olsun hepinizin sezon kapandımı acaba
balik yokda malık vardi bea Deniz abi teessuf ederim benim çektigim neydi öyle tam ızagaralik hihi biraksaydiniz iki dakka yolacaktim tuylerini
Sohbetine doyum olmaz be Aykut abi https://www.youtube.com/watch?v=Bf2QvAAy3JQ&feature=youtube_gdata_player
Maşallah neşe ve keyifler yerinde... Allah cc daim etsin, arada bir izmitli sesi geliyordu çıkaramadım... idk Balık olmasada sohbet güzelmiş... Allah neşe ve mutluluktan ayırmasın her daim...! herkeze, Selâmlar... :thumb: mrsparkle
fatih muhabbet güzelmiş gerçekten foto ve video için teşekkürler daha muhabbetli güzel avlarınız olsun inşallah
''Ramazanda oruç tutuyorum da, evde çoluk çocuk kalabalığız..'':laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim.. Bugün pek bir şey yokmuş sanırım canınız sağ olsun. Aykut abi seni görmek ne güzel özledim vallahi
Bugün yaptığımız mini organizasyona katılan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürler, numunelik bile balık yoktu ancak yinede büyük keyif aldık Ayrıca gerçekten haberimiz olmayan gizli çekim Aykut videosu hakkında tüm bilinmeyen ve eksik kalan bölümleri az sonra açıklayacağım. Fatihcim ellerine sağlık, burnumuzun dibinden o çekimi nasıl yaptın anlamadım valla Yanlız bazı bölümleri sansürlemişsin, birazdan onunla ilgili önemli açıklamalarda bulunacağımhihi Kısa günümüzden benim objektifime yansıyanlar... Bir başkadır benim memleketim...
Abi katılan herkese özellikle sana çok teşekkür ederim bugünkü bilgilendirmelerin için ama Aykut abimin bu muhabbetini kaçırdığıma üzüldüm attım atıyorum derken muhabbet kaçmış reeling