Beni tanımışsın, sözlerimi asla unutmam Seni o zamanda çağırmıştım ama sen müsait olamamıştın hatırlarsan
Arkadaşlar, haydi herkes yatağa, sabah avdayız malum hava soğuk, iyice dinlenin ki hasta olmayın. Evde pekmezi olan sabah kalkınca aç karnın bir çorba kaşığı içsin, öğlene kadar sıcak tutar
Valla İsa abi önceden bir sözleşme olmasa, ben tereddütsüz kesinlikle soğuk havada olta sallamayı tercih ederim heleki sizlerde gelecekseniz ama maalesef yarın plana uymak zorundayım diğer arkadaşlarıma ayıp olmasın diye... Ama pazar gününe kısmet diyelim, ben inmeyi düşünüyorum...
İlla ki yüzüme vurucan değilmi Olsun beklemedeyim varmı diyeceğin Neyse! ben bu gün fazla limiti aştım, yarın balığa gidecekler çok sıkı giyinsin tedbirli olsun. Avlarınızda bereketli olur inşallah herkese hayırlı akşamlar hepiniz kendinize iyi bakın dostlarım
Arabam çalışırsa saat 06:00'da bende mekanda olmayı düşünüyorum Allah izin verirse Biliyorum Ersin, keyfine bak Kardeşim, müsait olursam pazar günüde sana eşlik etmek isterim
Haydi herkese hayırlı geceler, yarın balıkta olacak olan tüm ekibe şimdiden rastgele reeling inşallah bol bol balık çıkar kısmetinize :thumb: Sağlıcakla kalın...