Cengizim, kırmızı eşofmanlı arkadaş, İzmitten çok sevdiğim kardeşim Barış.... İzmitteki organizasyonumuza katılan arkadaşlar tanırlar Rica ederim Levent, gerçekten tek seferde olayı çözmen ve gösterdiğin azim takdire şayan'dı:thumb: Ne muhabbetti ama...:laughing: Herkes toplandığında gizli çekimdeki muhabbetleri anlatacağım
Herkes toplandığındamrsparkle mrsparkle Sabrican canım benim, dikkat edersen mini org. dedim, sence neden Tüm enerji ve konsantrasyonumu önümüzdeki hafta programına sakladım, senin izninin hesabını yapıyorum Sen yoksan herşey eksik mrsparkle
Sabri abi nasılsın? Bu hafta içi durumlar nasıl abi? Benim izinin son haftası Gerçi balık bitti mi başlar mı tekrar oda belli değil ama
selamın aleyküm, Balıkçılıktan fazla anlamam , ama dostluk kardeşlik denildiği yerde sonuna kadar. Bende geldim ,her türlü bilgiye açım. Yaş 39 oldu , Doğum İstanbul aslen Denizli kütüğü. Şu an tüm sahtelerin yerlisini yapmakla meşgulüm. ve oldukça yol aldık. selametle.
Aleyküm selam Okan hoşgeldin Dostluk ve kardeşlik temel prensipimizdir, umduklarınıza nail olmanız dileğiyle keyifli paylaşımlar dilerim.
biliyorum abi biliyorum ama sizlerden arkadaşlardan dostlardan ayrı kalınca inanın insanın bir yarısı orada kalıyor inşallah haftaya nasip kısmet olursa acısını çıkarırız hayırlısı diyelim bakalım iyi şükür levent kardeşim inan bukadar olur öyle üst üste işler çıkıyorki bildiğin gibi değil inşallah bende istiyorum balığa çıkmayı ama bakalım hayırlısı olsun hakkımızda aleyküm selam abi hoşgeldin hep birlikte güzel paylaşımlarda bulunmak dileği ile rast gelsin hepimize
sorma valla yav demin bı adam aradı film teklıf ettı :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
ah be levent hep tırıvırı işler inşallah abi hayırdır ben yokum diye keyfin yerinde abi aleyküm selam denizim hemen bir soru sana misina sarım bilyesi bulunurmu piyasada
Hayırdır pek bir neşeli geldin trakyalım Aleyküm selam Denizim, seni almaya geleyim mi Biliyorum o yapımcı benide aradı, seni çok beğenmiş, Aykutu yeni dizimde oynatmayı düşünüyorum dedi:laughing: :laughing: :laughing: