hihi hihi Yanlız kota maksimum 50 kişi olacak, fazlası toplu yürüyüş yasağı kanununa takılıyor Hüseyin kardeşim, o suyun şekli değişmeden hiç bir şey çıkmaz, bence kendini fazla orada yorma, sana tavsiyem farklı alternatif avlar denemen
Minik bırak olum bazen fazla zorlamayacaksın salı çarşamba güzel balık yapacak o zamana sakla kendini...
aleyküm selam ali hoşgeldin abi onun hesabına girersek hepten bitmişiz yanlış hatırlamıyorsam birazdaha az dı o rakam
Ali bugün suyun rengini gördün, sanırım bir kaç gün boğazda dişli işi zor, yarın için alternatif bir av planı olan varmıdır dersinhooked
Aleyküm selam Okan Abi.. Yoklamada sezon finali yaklaşıyor Birkaç güne kadar belli olur.. Sabriyi çekiştirdiğin yerleri makaslamışlar esas Aleyküm selam Hüseyin Yarın yatış vaziyeti alıyoruz.. Hayırlı akşamlar Ali hoşgeldin İsa Abi haftaya sezon finali mi var şimdi
Sabri kardeşim napıyon görüşemiyoruz.. Salı yada çarşamba illaki görüşelim. Aynen abi suyun ani soğumasından ötürü renk yeşile dönmüştü dünde aynıydı hafta içi yağmur yağdımı hem deniz suyunun sıcaklığı artar hemde renk eskiye döner böylece balık av vermeye başlar ama son avları olur artık balık kanaldan gidecektir alternatif avları ve mekanları araştırmak lazım. Hoşbuldum Deniz
Bu farklı bir avın sezon açılışıda olabilir Deniz Tabiki hava şartları çok önemli, kısmet hayırlısı diyelim inşallah
iyi hayırlısı olsun liste sende hehehe bize her yer sezon finali diye düşünüyorum denizim gönüller bir olsun yeterki dosluğumuz o sezonun sonunu görmez :laughing: :laughing: :laughing: abi o konu hakkında en ufak fikrim yok ben direk toplu yürüş ve gösteriye bağladım olayı kusura bakma
şükür be ali idare ediyoz işte ne edelim sen nasılsın tamam görüşelim karaya dökelim şu balıkları (levent) takiptesindir eminim ki
Valla Denizim, bugün suyu öyle görünce, hiç bitmeyecekmiş gibi görünen dişli sezonunun yavaş yavaş sonunun geldiğini düşündüm, umarım senin tahminin tutaridk
Hava çok sert soğuk yapmazsa dişlinin mart başına kadar yolu var ama mart ve nisanda ben bişey tuttuğumu hatırlamıyorum..
Abi su sıcaklığı tahmini 5 6 derecelere düşmedikçe bu meret devam eder.. Bugünkü su ekim ya da kasım ayında herhangi bir fırtınalı yağmurlu gün sonrası 1 2 günlük dönem gibi birşey..