Valla adama hırs yaptırdık, yarın minik ne eder bu balığı bir yerlerden çıkarır, bizede kapak fotolarını yollar:laughing: :laughing:
sen bi yarın yokla muhtemelen ali levent sen ben hafta içi de bir yoklama yaparız artık gerisi kısmet nasip ne diyelim deniz bişey üstüne çalışıyorum turuncu yada kırmızı tüy varmı sende yada şöyle yaparsın diyip akıl verecek arkadaş
Hoşbulduk, nasılsın...? keyfin yerine bakıyorum yine inceden inceden döktürüyorsun, Yarın gelsene öğlen seka parka çaya, sohbete...!
Yazılar çok karışmış pek anlayamadım ama sen zaten bizim için önemli bir dostsun diyebilirim minik kardeşim :thumb:
abi sürekli giremiyorum girdiğimde telden giriyorum iki üş yada yüz kelime yazıyorum hazır müsayitken her yere yetmeye çalışıyorum bu güzel muhabbeti bırakmak istemiyorum ama ne edelim yarın çalışıyorum gündüz yoksa düşünürdüm abi
Nasılsın Erhan Abi? Kısmet.. Valla tam olarak anlamadım ama güzel bir söze benziyor Var ne yapacaksın?
Hoş bulduk...! ne o siz biz...! idk Havalar soğuk.... :smow: ama kar kesti, deniz seviyesi civarları, keltepede sanırım güzeldir, yoksa oralara gitmeyimi düşünüyorsun... Hani darıcaya gidecektik...? gerçi havada soğudu ama... hai yarın öğlen çaya galin SEKA PARK'a.... Görüşmek dileği ,le Selâmlar... :thumb:
- Bugün ki su bulanıklığının ay sonuna kadar devam edeceği. - Bulanık su için nasıl bir avlanma tekniği vardır bunun araştırılıp incelenmesi ve bu şekilde avlanılması. - Balık avı dostları zor günde kuruldu, suyun bu durumu da bizi zor duruma soktu ancak suyun bu durumunda av yapabilmeyi ancak ve ancak balık avı dostları çözebilir, - Zoru başarırsak bir gün herkez balık avı dostu olacaktır. - Damardan girmiş (bi şakalar bi espiriler) Hüseyin kardeşim ancak bu kadarını çevirebildim.
Simultane tercümanlar halt etmiş, mükemmel bir çözümleme yapmışsın, hepsi tek tek oturmuş, tebrikler Fatih:clap2: :clap2:
İyiyim, İyiyim, Fotolarda maşallahın var kapı gibisin... Aralarda kımızı pantolonlu ufak, tefek bir çocuk dolaşıyor sanki aranızda kaybolmuş gibi.... Yarın öğlen seka parka çaya gelin hadi...!
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Fatih gece gece öldürdün beni :laughing: :laughing: :laughing:
Fatihim bazen bizim Sabricanın decoder ayarlarıda karışıyor ve şifreye geçiyor, onu da çözebilebirmisin, yanlız o daha zordur