buradaki muhabbet bırakılıp hakketen gidilmez ama yarın iş var bana müsade aklım sizde sağlıcakla kalın Allaha emanet olun balığa gidenlere rast gelsin hayırlı geceler iyi muhabbetler (hayinvalidenin ellerinden öperim)
nerdeee 49 nerdddeeee 50 sen baştasın bizler senin arkandayız cengizim bukar kişinin önüne geçip rehberlik isteyen kardeşime engelmi olucaz ayıp ediyon seni kıracağıma kendi adıma söylüyorum kafamı kırarım hayırlı geceler hadi çıktım ben
A.S Mustafa hoşgeldin :laughing: :laughing: :laughing: Sabrinin ricasıyla seni en ön sıraya alıyoruz Cengiz haberin olsunhihi hihi Hayırlı geceler Sabrican, Allah rahatlık versin
Çok şükür iyiyimmm..! sanaldanda olsa sesini duydum memnun oldum diyeyim... Sende iyisindir inşallah...!? havalar soğuk, bu haftada çaya muhabbete gelin bu taraflara hadi.... :tea: :hug:
Çok şükür iyiyim bende abicim yaramaz bir durum yok İnşallah abicim kısmet olur bir gün sizi ziyaret etmek
Hoşgeldin abi Nasılsın?? A.s. Hg. abi. Hayırlı geceler, görüşürüz. Hayırlı geceler abi, şu konuşma detaylarını yazmamışsın ama
selam arkadaşlar yeni sayfanız herkeze hayırlı olsun ben yeni katıldın isacığım ben naci abin sanada s.a.k tekrar hayırlı olsun tüm arkadaşlara selamlarımı ileirim
s.a.k arkadaşlar yeni site herkeze hayırlı olsun .isa ben naci abin site hayırlı olsun ben yeni yazıyorum artık bol yazışırız