Cümleten selamun aleyküm,herkese hayırlı günler, keyfiniz sıhatiniz yerindedir inşallah Ben felaket hastayım ayakta duracak halim yok bir merhaba deyip istirahate devam edeyim dedim... Hepiniz Kalın sağlıcakla...
Aleyküm selam Ben sana dedim ne işin var tiyatroda senin doğana aykırı sıcak ortam.. Bak gördün mü böyle olursun işte.. Gelecektin sahile buz gibi havada olta sallıcaktın hiç bişey olmazdı.. Neyse yat dinlen :sleep: :sleep: geçmiş olsun
İyiym Fatihim ne yapayım dışarı çıkıcaz bizimkiler hazırlanıyor bende öyle nette takılıyorum.sen ne yapıyorsun
Herkese iyi pazarlar... Ersin geçmiş olsun, Fatihinde dediği gibi sıcak çarpmasına mı uğradın, tiyatro senin bünyene göre değilmiş galiba, kendine iyi bak kardeş
:laughing: :laughing: Hoş geldin abi, Biz sahilde avdayken hep tiyatro yaparız zatı Balığı kandırcaz diye bir takla atmadığımız kalıyor hihi
Oooo Naci abim hoşgeldin, seni buralarda görmek çok güzel teşekkürler Bu aralar karadeniz avları ne durumda Sağlık olsun minik, keşke boğazın diğer tarafınıda bir deneseydin, bizim mekan dünden belliydi
Bencede çok zekice Teşekkürler Fatih, bundan sonra balığı kandırmak için taklada atmamız gerekecek galibahihi