Ersin cok cok gecmıs olsun dikkat et kendine... AleykümSelam Cengizim iyiyiz sükürler olsun seninde keyifler yerindedir inşallah... Allahtan havalar sogududa hayvan biraz huzur buldu yoksa kurtaramicaktı balık kendini mustafa abiden... Abim iyi pazarlar İyisin İnşallah....
Çok şükür bir yaramazlık yok Ferhat, bu haftayı topluca evdekilere ayırdık.Önümüzdeki hafta için hep birlikte çalışmalara başladık bile:laughing:
isa abi karabatakla anlasma yaptim kursunumla rapalami kurtaramadim onda kaldi o tutup tutup getirir eve servis artik....
Boşver minik, galiba karabatakta avlanma alışkanlığını değiştirmek için senin rapalana el koymuştur.idk Yani hiç boşa bekleme kardeş
Bu aralar genellikle Anadolu yakası olsada, Karadenizden İzmit körfeze kadar geniş bir mera yelpazesinde organizasyonlar yapıyoruz..
Hoş bulduk Cengiz nasılsın? Yok be Fatihim ben de bu günü eve ayırdım, iki gündür balıksız dönünce eve üçüncü gün balıksız dönme ihtimalinden dolayı kendimi riske atmadım hanım milleti malum başımızın tacı gönlümüzün sultanı , huylandırmamak lazım
Herkes önümüzdeki haftanın hazırlıklarına başlamış, hava durumuna göre farklı bir av organizasyonu planlarını birlikte değerlendirelim önümüzdeki hafta içi, benim kafamda birkaç tane var şimdiden
hayvanda ki gaga zaten spin kamış gibi mübarek.. senin rapalayla açıkta sırtı yapacak sanırım az da fc misine vereydin garibime
Yani, hep beraber gitsek te üçer kişilik gurplara ayrılıp beşer metre arayla takılacağız, toplu organizasyona girmesin diye