Hayırlı akşamlar Ali hoşgeldin, Allahtan bir mani çıkmazsa bende katılırım size, havalarda ısınıyormuş, nihayet pastırma yazı geliyormuş sonunda
Görmezmiyim nerde eşkina raporu varsa acaba isa mı raporladı diye bir hışımla giriyorum sayfaya:laughing: :laughing: :laughing: Şaka bir yana isa gerçekten şu eşkina avınıda yapmak nasip olur inşallah
Tamamdır İsa abi dediğin gibi havada 14 dereceye kadar çıkıyor sanırım denizde eski rengine kavuşur. Bizde nasibimizi alırız.
Ben bu aralar tuttuğum eşkinaları özellikle raporlamıyorum yoksa millet dişliyi bırakıp eşkinaya koşacaklarhihi hihi hihi Kısmet diyelim, inşallah Ali
Bu istanbul'un havasına güven olmaz alirıza Bir iki gün soğuyor bir iki gün ısınıyor tam hastalık havası.
Geçen temmuz ayında güzel avlar yapmıştık, yine canlı teke kullanmıştık.Bu sene taze boru kurdu işinide çözüyoruz, artık mekanları yavaş yavaş kontrole başlarız.
Herkese hayırlı akşamlar abiler arkadaşlar... Nasılsınız ? ne zaman nereye gdiliyor eşkina avına ?? eşkina falan denince bi canlandım hihi
Ersin hoş geldin İsaaaaaa duy bunlarııııııımrsparkle hihi hihi Yine bir yere gidicez galiba ben şimdilik kaçar
selamun aleyküm cümleten hayırlı aksamlar herkese ersin geçmiş olsun ali salı günü güzel ama saat konusunda konuşmak lazım çarsamba çalışıyorum eşkina mera sı isteyenler yazıyorum tem edirne gişelerden çık ilk kayalıklara yanaş
Mesafe çok önemli değil, yeterki keyifli ve muhabbetli bir av olsun Sen yat yattığın yerde, hasta hasta ne balığından bahsediyorsun Milleti sen mi provake ediyorsun anlamadımki Erkanmrsparkle Aleyküm selamidk idk idk idk
Aleyküm selam Sabrican, bu aralar çok kaytarıyorsun gibime geliyor, nöbettemiydin Eşkina meramızı neden deşifre ediyorsun Sabri