evet abi yeni geldim sayılır mera için kusura bakmayın abi gecenin ilerleyen saatlerinde ciddi ciddi levrek merası vericem hadi bakalım ama saat kaç olur bilemem direk nokta hemdeee
Cümleten selamın aleyküm arkadaşlar..... Uzunca bir süredir (bazı sebeplerden ) sizlerden ayrı kaldım... Ne foruma girebildim nede girmiş olsam bile bir kaç satırda olsa yazabildim... Bunun için sizlerden özür dilerim inşallah daha kısa aralıklarla sizlere katılacağım...
Aleyküm selam Cengizim Aleyküm selam Uğur, senin yokluğunu bizlerde her zaman hissediyoruz, umarım dediğin gibi hem muhabbetlerimizde hemde avlarımızda da sık görüşebiliriz...
Allah daha çok iyilik versin abi ben hastayım valla yarın sabah nasıl işe gitcem onu düşünüyorum gittiğim oyun müzikal tiyatro idi, gayette keyifli bir oyundu, devlet tiyatrolarına gitmenizi tavsiye ederim hepinize
Dünkü gittiğim oyunun ismi "sidikli kasabası" kabul ediyorum oyunun ismi kötü ama oldukça komik bir müzikaldi baya güldük fakat ben genel olarak devlet tiyatroları sahnelerindeki oyunları tavsiye ediyorum, hemen hepsi oldukça iyi oyunlar ve gittiğinizde keyif alıyorsunuz :thumb: