Kar, soğuk falan bu hafta ara verdik Fatih. Benim ufaklıkta hastaydı biraz, tüm yoğunluğumu kızıma verdim Buralardayım ama yazma fırsatım olmadı. Siz org. yapmışsınız, güzelde muhabbet olmuş. Havalar düzeliyor, görüşürüz mutlaka reeling
Cümleten Selamun aleyküm balıkavı dostları.. Herkesin keyfi sıhati yerindedir inşallah.. Aleyküm selam, günaydınlar beyler nasılsınız ? Sizlerede hayırlı sabahlar ,hayırlı haftalar..
çok şükür hamd olsun sen nasılsın abi dısarda işler vardı anca bitirip geldim yemek falan derken öğlen oldu yazdıklarını gördüm saol abi yardımların için şimdiden kafamda soru şeklni bir oturtayayım direk taaruza geçicem sana doğru saol abi
Cihan biraz daha toplayım enerjimi şu hastalığı atlatayım bi av denemesi yapalım bizim sahildeki kilit meralardan ne dersin ?
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı işler.. Hastalara geçmiş olsun.. Bu arada suyun rengi yerine gelmeye başlamış, yarın sabah sporuna gidebilirim..
aleyküm selam gel beraber olsun diyecem denizim ama ben nöbetden cıkıp gelicem gec kalırsın cengizim aman he dikkat et geçmiş olsun git yat kalk bişeyler iç hafta sonuna kadar düzel
Saat 08,00'de bırakmam lazım.. Senin gelmen 8'i bulur zaten Beyler iyi bakın kendinize 2 3 hafta daha gayret edin, ondan sonra hastalanın hastalanacaksanız
Cengiz abi direk takviyelere başla hiç vakit kaybetmeden, bol bol c vitamini ilaç falan al.. Geçmiş olsun şimdiden. Aleyküm selam deniz abi, sanada hayırlı işler... Yarın spora gideceklerin kısmetine gelir güzel dişliler umarım
Geçmiş olsun, sanırım salgın var herkez hastalıkdan kırılıyor bu sıra. kışın 2-3 günde bir, dalından toplanmış kuşburnu çayı (sallama olarak satılandan değil) bulup içerseniz C vitamini deposu mübarek iyi gelir. tavsiye ederim.
Bu hayvanın avı nasıl oluyor? dişlide ki gibi Hemen tasmalama derdi olmıcak demi?? Geçmiş olsun yav sendemi... Kuşburnu çayı için doğal ilaç mis mis.. A.s. abi revir gibi oldu gene burası.. yanlız dikkat ettiysen hasta olanlar c.tesi sabah içtimasına gelmeyenler :laughing: :laughing: