gözüken o ama aliden bir haber çıkmadı yarın bikaç işim var kadıköyde yoksa bi operasyon daha yapardık gerçi nekadar geç denesek okadar iyi heralde
bana da müsade cümleten hayırlı geceler sağlıcakla kalın Allaha emanet olun az önce bahsetmiş olduğum merayı yazdım ve sildim gören gördü göremeyene geçmiş olsun hayırlı geceler
levent işim öğlene biter ama biraz dinlenirim öbür güne hayırlısı ile motive olup devam ederim ama senin için farketmiyor deneyebilirsin hatta müsayitsen kadıköy balon ordaki fenerden deneme yapabilirsin ben kaçtım müsadenizle herkese tekrar hayırlı geceler rast gelsin
Tamam abi bende motive olayım o zaman zaten merada kaç takım gidecek bilmiyom peşin hazırlık yapmam lazım biraz onları hazırlarım bende yarın.Geçen buluşmada 175 gram bile uçuyodu sanki.Manavdan kilomu alsam ne yapsam :laughing: artık bakıcam yarın bişeyler.Hayırlı geceler
Uğur ister inan ister inanma bu gün aklımdan sen ve aytaç geçiyordu Yahu dedim kendi kendime organizasyonda ne güzel muhabbetler yaptık. sen ve aytaç'ı soracaktım, ne bileyim belki başka bir sebep vardır diye geri çekildim En azından mesajını görmüş oldum bir daha kaçma