ben dişli için demedimki denizim ne çıkarsa bahtımıza diye söyledim ama mart başına kadar yolu varsa ne güze olur biliyonmu doymadım doyamadım dişlilerin dişlerini saymaya tam bişeyler öğreniyorum derken sezon bitiyor
Cümleten Selamunaleyküm, İsa abicim bende teşekkür ederim organizasyon ve fotolar için Gizli kamera vardı abi farketmediniz :laughing: :laughing: Montajsız hali bende ve her ihtimale karşı bir kopyası banka kasamda gerekirse şantaj için kullanıcam :laughing: :laughing: Nedemek abi çok güzel anlatıyordun keşke öncesini de çekseydim on numara muhabbet oldu bu soğukda bizleri güldürüp içimizi ısıttın daha ne olsun abi mrsparkle hayırdır abi ördek avına mı gidicez?
arkadaslar su an yrn a hazirlandigim icin yazilari az la takip edemiyorum ama ay sonuna kadar suyun rengi sekli budur ...
hayırdır inşallah anlatında bilelim ne oldu zaten suratım kızarıpkızarıp durdu aykut abi atıp duruyordu deilmi
Umarım dediğin gibi olur Deniz. Aynen... O kaset senin kurtuluşun olabilir, kopyayı sakın kaybetme Keşke o baştaki muhabbetide kaydetseydin Yerin kulağı var Fatih:gossip: Ferhat hepimizi toplayıp götürecek kara avına, denizlerden sonra karadakileri suya dökeceğiz O zaman rastgelsin minik, herşey gönlünce olur inşallah:thumb:
Cevap verme nezaketinde bulunduğun için sana çook,çok teşekkür ederim...! beni mutlu ettin Rabbim senide her zaman mutlu etsin... İnşallah olsun, dileklerine yürekten katılıyorum... Selâm ve sevgilermle... mrsparkle
Birgün deriz mutlaka ama o yarın olur mu bilmemidk Bizi mahçup etmen dileğiyle, rastgelsin minik kardeş
olurmu hüseyin usta rast gelsin güzel haberlerini bekliyor olacağız gerçi ben aksam bakarım raporlara ama olsun
isa abicim yrni demiyorum bugun ki su ay sonuna kadar bole demek istedim...... bu suyun huyunu bulmak lazim... yoksa balikai dostlari olmak bugunki suda balik yakalayamamk kadar zordur zorubasarirsak birgun herkes balik avi dostlarinda olur... damardan damardan yazarim bole