Sağol Ersin seni sormalı? Ben enerjimi yarına sakladım Eyvallah Sabri iyilik çok şükür.. Bana müsaade, bugün de biraz yoğunluk var..
selamun aleykum gencler...hayirli cumalar denizin durumundan haberi olan var mi dunki gibi firtinali mi....
Aleyküm selam kardeşim haftanın son günü bugün o yüzden yoğun heralde akşama kadar girer ama foruma Hadi cumaya
indim sahile bi kac atis yaptim yok gibi birsey bi kac arkadas yemli deniyordu onlardada bisey yoktu...Yrn dan umitliyiz insallah uzulmeyiz..
güzell ellerine sağlık kardeş yarın istemiş olduğun balıkların oltana gelmesini canı gönülden isterim rast gele
ustu siyah yanlari sari beyaz burnu yesil alti hafif kirmizi.. simdi Ali riza kardesimiz aradi buraya doru geliyor yine inicem sahile
Yarın sabah plan proje var Fatih bey ben arkadaşlarıma tiyatroya gideceğim diye sözleşmiştim ama kaçabilirsem balık avı projesine dönüşebilir belirsiz yarın sabah idk Saygılar bizden Fatihciğim
Ersin Bey, Sen ava gel ben sana orda yaparım tiyatro iki dakka pişekar filan oynarım bir şeyler. Saygılarımla,
Ahh be Fatih kaçabilme olanağım olsa keşke, tiyatro falan yapmaya gerek kalmazdı ben seve seve gelirdim zaten
Ali riza kardesimle Mustafa abinin de katilimlariyla gerceklesen kanlica avimizdan fazla bi verim alamadigimizi ama yrn sabahtan iyi neticelerle baslicagi umidiyle herkese tekrardan selamlar...