Cümleten selamunaleyküm herkese hayırlı işler, hayırlı günler abiler, kardeşler... Herkesin keyfi, sağlığı yerindedir inşallah..
Cümleten günaydın hayırlı günler bol güneşler herkeze.nasılsınız millet keyifler ne alemde?haftasonu balık varmı balık? yapalım baba bir organizasyon.sabah beşiktaştan baltalimanına sahil boyu geçtim arabayla.gördüğüm kadarıyla yağmur ve fırtanaya rağmen bütün ufak tekneler denizde balık çekiyorlardı.hemde hiç uzakt değil kıyıya 15-20 metre filan.demekki güzel balık var boğazda..benim görüpte saydığım en az 30-40 ufak balıkçı teknesi vardı.
Cümleten Selamlar, An itibari ile evde bulunmaktayım Umarım herkes iyidir birde bana mesaj gelmiş moderatörden tam anlamadım ? malum uzun süredir bakamıyordum buraya...
Aleykümselam ersin saolasın mücadeleye dvmm sende iyisin inşallah... Hoşbulduk abi nevar neyok keyifler yerindedir inşallah...
Moderatör'den gelen Mesaj ; Anadolu Kartalları Grubu hk. ================================================================================ Merhaba arkadaşlar, Dün itibariyle, grup üyesi bazı arkadaşlarımız bize ulaşarak, bizden bir talepte bulundu. Bazı arkadaşlarımız, artık bir gruba dahil olmak istemediklerini, paylaşımlarını forum genelinde yapmak istediklerini, bu suretle gruptan ayrılmak istediklerini ve çoğunluğun bunu istemesinden ötürü de, gerekli teyitlerin yapılmasına müteakip, anadolu kartalları sayfasının "hatıraları" göz önünde bulundurularak, paylaşıma kapatılmasını ama silinmemesi hakkında bazı talepler aldık. Bu yüzden, bu mesajımızı alan arkadaşlarımızın görüşlerini bekliyoruz. NOT: Gruplar bir bütünü temsil ettiğinden, çoğunluğun vereceği karar doğrultusunda, gerekli işlemler yapılacaktır. Saygılarımızla.
Bende iyiyim valla nolsun iş güç, bu akşam bu havada balığa da çıkamam artık evde bol bol balık avı videoları izleyip takım bağlarım
Anadolu Kartalları grubu hakkındaki o mesaj banada geldi.. ÜZÜCÜ BİR DURUM !! Hayırlısı neyse öyle olsun...
Ve Aleyküm Selâm sanada hayırlı işler... Yine görmezden gelmişsin..! Kara deftere yazıyorum ona göre...