Vay maşallah abi ellerin dert görmesin bu arada bir gemiyi dolduracak kadar kaşığın yapımında hammadde olarak kullanılacak olan parfüm kapağınıda bulmak ayrı ve zor bir mesele
hammadde değişti ersinim bir alüminyum türevi kullanıyorum şuan ama pek iç açıcı değil onuda değişcem bir iki arkadasta farklı metaller var yan yana bir gelsek alıcam deniyecem gayet güzelmiş bakalım nasıl olucak becerebilecekmiyiz
Oooo yeni hammadeler konuyla ilgili iştah kabartıcı İnşallah en kısa zamanda deneme fırsatı bulursun abi, bence becerirsin o metallerdende abi şüphem yok Bizim şirketin deposunun üstündeki saclar değişiyor, benimde gözüme o saclar çarptı, biraz daha ağır, kalın değil ama oldukça sağlam makasla falan kesilecek şekilden değil, artık parçalar vardı denemek için fazla fazla yetecek kadar ama evde onu kesecek ekipman olmadığı için almadım
inşallah deneriz sonucu görürüz ve başarılı olması konusunda tabiki bizlerde çok istekliyiz ama bakalım kısmet sonuçlar nasılsa hertürlü paylasılacak iyi veya kötü bu arada dünkü yorumlar için teşekkürler herkese bırak sonra ersin şirketi parça parça satmaya başladı önce çatıdan girdi diye adın çıkar söyliyim
İnşallah başarılı olur abi sonuçlar :laughing: Abi kim ne söylerse söylesin, elimden gelse bu şirketi komple satarım valla
Bende işten geldim yorgunum abi valla, işle ev arasında mekik dokuyoruz hafta içi havada bozuk bu hafta akşamları balık avına çıkmam herhalde, onun haricinde de bir program yok şimdilik
Az önce Mustafa abi ve Deniz abi ile uskudarda karsilastik yarinki av icin son hazirlik asamasindaydilar Umarim aradiginizi bulursunuz
Fatih selam, senin makina ne oldu yaa değiştirmiyorlar mı ? Vedat amcada el atıyorum konuya demişti ??
Valla Mustafa abiyi o sahte baliklara bakarken ki halini gormeliydiniz yüzlerce sahte arasinda lüfer katilini ariyordu.. bu olmaz.. bu degil... bu kucuk.. bu soluk.. en sonunda işte bu deyip 2 çift aldı yarin boğaz yeni rapalacisiyla tanisacak sanirim
Mustafa Ağaoğlu, bu değil, bu hiç değil, bu sıradan, beni anlamıyorsunuz:laughing: :laughing: :laughing:
selamun aleyküm hayırlı akşamlar abi istediğin yerden abi ama ufak bi prob var yaptıklarımın üstüne ekleyemedim elimdekiler var onlarıda seve seve kullanıma hazır bütün arkadaslar için hadi bakalım rast gele abi hepinize fatihin makina yalan oldu 3 vakte kadar yeni bir makina gözüküyor şöyle beyaz ata binmiş geliyor at murat dır beyaz da saflık lüferler boy boy geliyor fatihe :laughing: :laughing: :laughing: tahmin ediyorum mustafa abinin şeklini şekeri düşmüş gibi rapala verin rapala verin mustafa abime bana biraz müsade pc kardeşime lazım sonra bıkmazsanız buradayım