Kış geldi... keyifler limoni... Sayfalar hızlı akıncada mayhoşlaşıyor işte...Bu sayfalarda bize gelincemi hızlı akmaya başlıyor nedir, anlayamadım doğrusu...idk ne diyelim sağlık olsun... idk
Ersincim adette sınır yok kactane lzmmdı onu soylemen yeterli sağolsun sabri ile birlikte ticaretine atıldık bizde bu işin pazarlamayada ben bakıyorum hihi
Herkese selamlar, Pazar sabahı için bir org. varmı yada olacakmı? Maalesef ctesi çalışacağım.Pazar günüde öğleden sonra çisenti şeklinde yagmur var.Hava ctesi pazar lodosa dönüyormuş gene. Bir organizasyon olursa katılmak isterim.
Vaaay süper iş Ferhat adette ve üretim kapasitesinde sıkıntı yoksa baya iş yapar ticarette bu arada benim işimde ihracat zaten, sen yurt içi bayiliklere müşterilere satarsın k.s.e kaşıklarını bende yurt dışına ihraç ederim ürünlerin yurt dışındaki ismi "k.s.e fishing lures" haydi bakalım Sabri abi şirketide kurduk kolay gele
olsun tabi denizim içimden bir ses çok acayip şeyler söylüyor sonra farkettim ki o ses telefonun ucundaki cengizden geliyormuş hırıltılı hırıltılı töbe töbe
Tamam abi, siz yurt ici ağını oluşturun illa ki Türk mallarına düşkünlüğü olan komşu ülkelere satış yaparız, 2-3 konteyner stokta dursun eritirim ben onları hihi