Abi çok doğrusun bu hafta elime balık değmedi, ben bende değilim meçhullerdeyim, acilen at çek e gitmeliyim Makine için Ersin bugün Turtella sprey gress yağ aldı aynı zamanda zincir yağı olarak da geçiyor. Yüzüğü yağlamak için kullanıcak. Makine içine de sıkılabilir demiş satan ama forumlarda sprey olanı makine dişlilerinde tavsiye edilmiyor, dişliler birbirini yer miş. Ben de total de zincir yağı var hem sprey hem katı olarak bir yerde denk gelirsem alıcam da yol üzerinde total yok Makinenin içini bende açmaya pek taraftar değilim senede 1 kere parasını verip cengizde filan yağlatırım kafam rahat olur onu taktım mı bu oturdumu demem en azından.. Aldığımız makineler sonuçda çok dandik makineler değil bizim kullanımımız(hafta 1-2) onları sürekli bakım yapılmasını gerektireceğini sanmıyorum, aldığımdan beri henüz yüzüğü yağlamadım hala çok güzel dönüyor sıkıntı yok.. 3-5 avda bir yağlansa da sıkıntı yaratacağını sanmam.. kaldıki forumda yorumlara bakınca şaşırmamak elde değil kimisi 3 sene önce aldım hiç bakım yapmadım diyor Durum bu şekilde
İnşallah kardeşim, seni ancak av iyileştirir, gel sen sallayalım oltaları şööööylereeling Dedi ama tam duyamadım sen taktın gibilerden bişeyler dedi gibime geldi bir an gözgöze geldik Sabri abimle tansiyon 20 ama çabuk geçti :laughing: :laughing:
Tamam kardeşim sağolasın.Bende cengizden bi şişe kıvamlı makine yağı aldım haftada bir yüzüğü söküp peçeteyle siliyom sonra yağlıyom tekrar her avdan sonrada tatlı suyla yıkıyom başka bişey yapmadım daha.Şimdilik performans ilk günkü gibi.Dediğin gibi cengizde yıllık bakıma gideriiz artık en sağlamı o.Ben açsam toplayamam orası kesin
Arkadaşlar bundan sonra ava geleceklerden "sağlamdır, av yapabilir" raporu istenecektir.Tam teşekküllü bir hastaneden olması gerekir ki kimseyi daha fazla hasta etmeyelim. Zaten bu hafta kaybımız büyük Cengiz hasta malesef, Ersinin durumu netleşmedi.Artık önümüzdeki maçlara bakarlaridk
Abi o dayıyı atsan bende hemen kurtarmazdım şöyle biraz beklerdim iyice pozları geçsin diye. :laughing: Sonuçta olta bu takılır karışır ki ilk defa taktınız adam hem taktı sana hemde pozlar yapıyo.Ne lüzumu var abi tamam kardeşim de biraz güleryüzlü ol sanki gülmek parayla.
Fatihim aldığım sprey gressin ismi Turtella değil "tutela" :laughing: :laughing: Bunu aldığım dükkan uzun süredir güvenle malzeme alışverişi yaptığım muhabbetiminde çok iyi olduğu bir dükkan.. Aldığım o sprey gress sıkıldıktan sonra sıvıyken bir miktar yoğunlaşıyor, böylece tutunuyor sıkıldığı yüzeye ve ordaki adamlarda makinaların bakımını yaparken bu yağı kullanıyoruz oldukçada memnunuz ve makina içinde de rahatlıkla kullanılabilir dediler.. Ama onlarda makinenin içinin açılmasını tavsiye etmiyorlar, çok çok yoğun kullanmıyorsan senede 1 kez genel bakım yapılsa yeter diyede bilgilendirdiler...
Abi hasta olanlar ava ara verenler sürekli devam edenlerde sorun yok maşallah, sabah ayazının şifalı etkileri var sanırım
A.s. hoş geldin, pazar günü mü?? Abi oltayı atsınlar suya başlasınlar sarmaya binsin balık çıkarsın sudan alsın eline bak bakalım hastalık kalıyor mu :thumb: :thumb:
Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim:thumb: daha nice avlara Cihan emeğine sağlık çok güzel çizmişsin:thumb: İsa bu raporu ilk önce ben almalıyımhihi hihi Hoşbulduk aykut sende iyisindir inşallah Ersin bundan sonra senede bir defa palamut familyasından yakalasam bir sene idare ediyor beni hihi hihi Hoş bulduk levent dişlilerin dişini kırmışsınızreeling hihi
Erkan abi o kadar çok istiyorum ki bende sahteyle çalışırken gelsin palamut binsin sahteye bu cumartesi bende yakalıcam birtane senin izinden gidicem abi