Temsili değil Fatihh, lolipop çubuğunun tam ortasına getirip iki taraflı düğüm atınca kaya gibi oluyor. Cumartesi kısmet olursa gösteririm detaylı
Erkan abi karar veremediysen sahte görünümlü kaşık yap abi hihi hihi doğan görünümlü şahin gibi olur ama iş yapar reeling Şaka biryana, güzel çalışmalarını bekliyoruz abi kolay gelsin :thumb:
Merhaba Cihan, paylaşım için teşekkürler, detayları bir araya gelince anlatırsın artık. Bu aralar Fatihe hiç dokunma, durumu iyi değil
Haydi bakalım ne çıkacak sonundamrsparkle Hayırlı geceler Erkan... Aleyküm selam, gelde beraber olsun Levent daha karar vermedik mekana nereye gidiyorsun
A.s. hoş geldin Ferhat. Telefon da sen dedin turtella diye bende google a yazdım bişey bulamadım dedim hatta sana.. idk neyse ha tutela ha nutella işini görsün de sıkıntı yok
Abi Yemli Denedim bu aksam şimdi girdim eve cami önü mahser yeri gibi öyle bi durum varki balıgı alan kenara cekılıyor o ara sırada bekleyen oltasını atıp digeri yemını tazeleyene kadar öbürü balık alıyor anlican olayı asmıs cami onu biz setin ordaydık fakat sadece 2 kişinin balık cektıgını gordum 1 tanede guzel sarıkanat ben aldım...
HAFTA SONU DÜZELİRSİN BALIĞI ALDIĞINDA Aleyküm selam Cengizim hoşgeldin sen nasılsın Senin yokluğunda Sabri yine arkandan sallayıp duruyordu, haberin olsunidk Bu nasıl bir iştir anlamadım gitti
Balığın son zamanları hava da güzel olunca millet yığıldı tabi.. Yeni meralar yeni avlaklar yeni balık türleri keşfetmek alanı genişletmek av çeşidini arttırmak lazım..
Çok şükür iyiyim abicim.İyileştim abi çok şükür hafta sonu gelebilirmiyim sallasın dursun abi bunlar iyi günleri