Oltaya gelen dişlilere garip anlamsız şekilller gösterip "bunda ne görüyorsun anlat" diye sormak lazım :laughing:
Dikkat et senin iyiliğinide düşünmesin sonra:laughing: :laughing: Hayırlısı Onur, bir yaramazlık olmasında Evet hafta sonu yine kadroyu topluyoruz inşallah, bu sefer mekan Avrupa yakası reeling
Cumartesi olur ve davetli olursam seve seve gelirim bundan snra cumartesi ve pazarları tatil *** organizasyonların gepsine de karılırım
Ama seni görmek Sabrinin ayarlarını bozuyor, bak sen girince yine ortadan kayboldu Asıl arkadaşlarının yerini öğrenecek sorgu teknikleri geliştirmek lazımhihi Hayırdır niyeki ne :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: Abi senin o zamanki ilk yorumun çok komikti "Hadi yaaaaaa " :laughing: :laughing: Düşünsün abi kötü birşey değilki bir insanın iyiliğini düşünmek ben iyileştim zaten hasta olsam hadi neyse hihi Bu arada haftasonu Avrupa yakasına mı geçiyoruz abi pazar günü mü organizasyon ? ben c.tesi mekana gitcez diye biliyrdum
Bu hafta pazar günü, c.tesi hava şartları müsait değil zaten, ayrıca bizde c.tesi yarım gün çalışıyoruz
Sırayla abi herşey hemen pat diye sorulmazki diğerlerinin yeri, ürkütmemek lazımhihi hihi önce resimleri yorumlayacaklar sonra muhabbet ilerledikçe arkadaşlarının yerini tespit edecez reeling hooked :hungry: :laughing:
Bizim sayfada da okumadın mı? Pazar sabah Tarabya fishing team'im davetlisi olarak karşıya geçiyoruz inşallah Eğer müsaitsen C.tesi gideceklerlede takılabilirsin
Biliyorum abi PAzar gününü Tarabyaya davetli olduğumuzu, kısmetse gideriz hepbirlikte C.teside önceden uğrayabilirim ben mekana belki hihi
Boşver Ersinim, ne biz soralım ne onlar söylesin ki; her sezon gittiğimizde üçer beşer tutmaya devam edelim
Sabrican nereye kayboldun, tam Cengiz gelince kayboluyor, gidince ortaya çıkıyorsun :thumb: :thumb: :thumb:
Cümleten herkese hayırlı geceler abilerim ve arkadaşlarım, hepinize şimdiden Allah rahatlık versin.. Yarın balığa çıkacak olanlara rastgele, kısmetleri bol olsun inşallah reeling