Hayırlı geceler Fatih Yat sen pazar günü ben gösteririm sana O zaman sadece pazar günü gel, aile herşeyden önce gelir hepimiz için:thumb:
Korede dedenle aynı birlikte görev yapmışlar:laughing: :laughing: :laughing: Hayırlı geceler ve cumalar, rastgele Denizim Sabah için belirsizlik devam ediyor bu arada...
Tamamen yerli üretim olup istek halinde seri üretime geçilecektir Baştan yazayım lütfen ti ye almayın:laughing: :laughing: İçinde balıkl görüntüleri olan cd den yapılmıştır balıklar gelsin diye Malzemelerhihi yaka broşürüne benzemiş. İş yaparmı? palamut alır palamut hihi hihi Aksiyonmu? kralı
hayırlı geceler fatih deniz hayırlı cumalar İsa abi bende gelcem ama geç olur diye bağlanıyorum artılpazara ve önümüzdeki h içi Cengiz biryerden başlamak lazım deilmi
Abi eline sağlık çok güzel olmuş. Keşke Mezdeke cd si kullansaydın, aksiyonun kralı o zaman olurdu, her türlü kıvırırdı :laughing:
Valla süpersin üstadım, ellerine sağlık, görüntüsü harika, pazar günü kesinlikle denemek isterim:thumb: Ayrıca "yaka broşürü"ne koptum:laughing: :laughing:
Var var:laughing: :laughing: sonlara doğru cd bitiminde:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Doğru ya broş falan deniyordu değilmi isa:laughing: :laughing: hoopp!! pazara org var haberim yok yada ben yine sayfayı geçmişimdircyrr