Geriden gelip defansı dağıtıp şut ve goooolll:laughing: :laughing: Bu arada davet üzerine imiş şimdi anladım:thumb: İşte uzman kişi hemen olayı kaptı:thumb: Cengiz2im benim sende olmasan erkan abinin projelerini kimse beğenmezhihi hihi işte bu yaaaa:thumb:
Dostlar bana müsade, eğer uyanabilirsem sabah suyuna mekana geçerim inşallah Cümleten hayırlı geceler, cumanız mübarek olsun, Allah cc dualarınızı kabul etsin
Cengiz bu gece yine kopartacaksın ortalığı hadi hayırlısıhihi hihi Cihan iki dakikada sattın abini helal olsun sanacyrr cyrr cyrr
Sendende bir şey kaçmıyor kardeş, hemen çözdün olayı :laughing: :laughing: :laughing: Haydi hayırlı geceler, giderayak güldündün yine beni, Allahta seni güldürsün inşallah
Hayırlı geceler Cihan Bende ufaktan kaçayım,herkese hayırlı geceler hayırlı cumalar. Ava gidecek olanlara rastgele
selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese gününüz güzel bereketli sağlıklı hayırlı geçmesini dilerim
Erkan abi ilk yaptiğin şeyin mükemmel olmasini bekleyemeyiz tabiki. kullandikca eksikleri gorup giderirsen başarılı bir şeý ortaya çıkacağına eminim eline saglik.. Cumlleten hayirli cumalar.