Bu ne hız yahuu, okumaya yetişmeye çalışırken yazmaya fırsat kalmıyor bu arada Ctesi kimler, pazar kimler gidiyor.
Hoş geldin Onur.. Çok Nazlılar bu balık hayvanları harbiden..:thumb: Seneye balık olmasın da görücem ben senin şeklini
Abi ben sırf bu yüzden çapari atmıyorum ne çıkacağı belli değil Sahte atcan garanti gelen belli Kardeşim görüşürüz.. Cumartesi çok yağacak gibi gözüküyor ama bir şekil yapcaz artık..
Ben yukarıyı denemeyi düşünüyorum Deniz, size uymaz biliyorum ama güzel haberlerde ordan geliyor En fazla 09:15'e kadar çıkmam lazım Pazar genel olarak herkes geliyor, c.tesi belli değilmrsparkle Aleyküm selam karbatak Erkan
Vayy cengiz'im gelmiş Estağfurullah cengiz yaşıt sayılırız ne el öğmesihihi hihi :laughing: Hoş bulduk ferhat'ım Şimdi sıkı durun!! birazdan son yüz yılın sahtesini sunacağımreeling Gerçekten çok sahtekar bir şeyhihi
Bazen sahteyede yaprak gelebiliyor Fatih Cengizin el öpme fobisi var, yani seninle ilgili bir şey değil:laughing: :laughing: Yaptığın ilk sahte benim, kimse atlamasın arkadaşlarmrsparkle
Evde 20 aylık kızım, hafta içi çalışıp, haftasonlarını iple çeken birde eşim var. 1 gün izin koparıyorum ama 2. güne suratlar değişiyor hihi bakalım, inşallah 2 günde kaçabilirim reeling