Fatih garip olan cami önü cok asırı akıl alıcak bir kalabalık değil orda şıkır şıkır atçekteler biz ise sadece 30 metre yan tarafta bu sene en verimli avlarımızı yaptıgımız yerde sadece bende degil sagımda solumda onlarca olta varken kendi tuttugumla birlikte sadece 3 tane balık gorebilmem...
Sanmıyorum abi en azından cami önü için biliyosun orada oltayı tellerden dolayı istedigin performansda atamadıgın için cokda ileri yollayamıyorlar...
Ben öyle birşey demedim telefonda, sen nette öyle bişey bulamadım diyince hatta bidaha baktım yine aynı şeyi söyledim... Kim bilir kafan neredeydi telefonda konuşuyorken :laughing: :laughing: Aleyküm selam cengiz abi, iyizi sen nasılsın, haftasonu geliyorsun dimi Maşallah Ferhat güzel bir haber bu demekki dişli yeniden sahalara geri döndü Yok be kardeşim yav, ben takılıyorum sana şaka olsun diye
Bu çok güzel haber, o zaman gelirsin tabiki, Kartal tayfası sende:thumb: Uğraşma Cengizimle, iyileştiyse avımıza katılır elbet
Belkide balık belli bir alana girip kümelendi veya açıkta daha büyük lüferler kofanalar dolanıyordu oraya sıkışmış olabilirde balık
Hepinize teşekkür ederim hoşbulduk. Bankada birin değiştirdiğim için baya bir zorlandım abi kafamı kaldıramadım biraz uzak kaldım aklım burda ve balıktaydı. Sanki organzasyon duydum )