Sağolasın abi, daha iyileri sana rastgelsin, bugün durumlar iyiydi.Maşallah Sabri Abi Maşallah :laughing: :laughing: :laughing:
Malesef bu tiplerden bol miktarda var sahillerde, uzun zamandır bize pek denk gelmesedeidk Aleyküm selam Erkan hoşgeldin, sen nasılsın Kesinlikle haklısın Levent, yakında cezalılar tahtası yapacağız
Sahte ile yakalarsan haber olmaz ersin,çapari ile yakalarsan olur Ondan sonra benim gibi kalp atışın iki katına çıkar:laughing: :laughing: Ahh!! ne gündü be Herkes bir küme halinde koskoca sahilde olta atıyor iken garip adamın biri tek başına, balık olmayan yerden( ç. palamut )çekiyorreeling :laughing: :laughing: :laughing:
Çok şükür isa dün o kadar su taşıdım bir saat sonra sular akmazmıbanghead banghead banghead Hayırlı geceler aykut
Hoş geldin abi :laughing: :laughing: reeling reeling bende bende reeling reeling :hungry: :hungry: :laughing:
İnşallah Ersinim, Allah bir mani vermezse hep beraber gideriz Önemli olan oltayı suya atabilecek kadar sağlam olmaları Hayırlı geceler...
Fatih bence kan şekerin falan düşmüş senin canın "elmalı turta" falan çekmiş :laughing: :laughing: :laughing: Nasıl bir marka türetiyorsan artık
Bana şimdilik müsaade sahte'mi kaşık2mı olacak bilmiyorum ama bu gün bir şey geldi aklıma malzemeleri aldım şimdi yapımına başlıyorum Bitince paylaşıcam zaten. Tuhaf adamım vesselamhihi sahte kullanmadan yapımına özendim azıcık azıcık Bakalım bitince ve denenince nasıl olur. Belki bu vesile ile suya inmek için mazeretlerim olurreeling Şimdilik hoşçakalın:thumb:
Hayırlı geceler abi. Ateş aldın gidiyorsun Abi sende ki de çok şanssızlık ya.. sular aktığında hareket böylemi oldu banghead banghead cyrr cyrr