Cengiz abi 175 gr kurşun lazım yedekte dursun diye sen yarında geliyormusun abi mekana ? Tamamdır Ferhat akşama konuşup netleştirip yarın mekana uğrarız bir
erkan abi ellerine sağlık denemeye devam aleyküm selam muhtar napıyon nasılsın sanada hayırlı günler cumalar iyilik güzellik çok şükür sende iyisin inşallah hayırlı günler hayırlı işler hayırlı cumalar hayırlı günler abi aleyküm sema denizim maaşallah daha irileri gelsin kamışı kırdın he canın saolsun neyseki pazar org yetişiyor gerçi yedek illaki biryerlerde vardır mustafa abiyi de tebrik ederim helal olsun isa abi ne yaptı geldimi aleyküm selam hayırlı günler cumalar el verdim ben onaaa :laughing: :laughing: :laughing: tövbe tövbe :laughing: :laughing: :laughing: hayırdır yolculuk nereye
Tarih: 30.12.2012 Yer: Tarabya 2012'nin son pazar gününde Tarabya Fishing Team'in davetlisi olarak bu hafta Tarabya İngiliz Konsolosluğu önünde olmayı planlıyoruz.. Birbirinden değerli ve tecrübeli arkadaşlarla tanışıp, fikir alışverişinde bulunacağımız bu ava mümkün olduğunca katılım gösterelim.. 1- İsa Abi 2- Cengiz 3- Deniz 4- Mustafa Abi 5- Sabri 6- Ferhat 7- Ali Rıza 8- Fatih 9- Ersin Başka?
adam hem sabah sabah senin kamışı kırdı hemde sen ne diyorsun bak bide demiş daha bunlar iyi günlerin diye artık aklında ne varsa bilmem yanii
baktın baş edemiyorsun cengizle böyle oldu değilmi bükemediğin eli öpüceksin demişler ama o iş cengizde :laughing:
Tarih: 30.12.2012 Yer: Tarabya 2012'nin son pazar gününde Tarabya Fishing Team'in davetlisi olarak bu hafta Tarabya İngiliz Konsolosluğu önünde olmayı planlıyoruz.. Birbirinden değerli ve tecrübeli arkadaşlarla tanışıp, fikir alışverişinde bulunacağımız bu ava mümkün olduğunca katılım gösterelim.. 1- İsa Abi 2- Cengiz 3- Deniz 4- Mustafa Abi 5- Sabri 6- Ferhat 7- Levent 8- Fatih 9- Ersin Ali Rıza'nın pazara işi çıktı.. Başka?
Merhaba; Ben İstenbul anadolu yakasında yeni avlanmaya bu foruma yeni başladım.Bu gruba nasıl üye olunur ve sakıncası yok ise Pazar organizasyonunuza katılmak isterim. Bu konularda bana kim yardımcı olur? Şimdiden teşekkürler
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: abi cengiz bey yardımcı olur hemen cengizbey bakarmısınız beyefendinin bir işi vardı
Ersin abi merhaba hoşgeldin, adaş çıktık senle Grup üyeliği konusunda herhangi bir kısıtlama veya yerine getirilmesi gereken kurallar yok abi, hoş sohbet eşliğinde balık avı ve paylaşım işin temeli, muhabbetimiz daim olsun yeter diye düşünüyorum pazar günkü organizasyon için ise grup içindeki abilerim yardımcı olacaklardır zannımca
işin şakası bi tarafa hoşgeldin abi burada ki kapı herkese açık detaylı açıklarmalar aksama kadar ve aksam açıklanır yeni bir organizasyon olduğundan anca şekilleniyor kızmamışındır inşallah nacizane şakama hoşgeldin tekrar