Bugün, 16:45 Cevaplar: 3.979 BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI Görüntüleme: 33.241 Gönderen Akaniko Cevap verilmedi sanırım Neyse sağlık olsun Cevap verilmedi sanırım Neyse sağlık olsun Forum: Grup sayfaları Bugün, 15:51 Cevaplar: 3.979 BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI Görüntüleme: 33.241 Gönderen Akaniko Herkese Merhaba.. yarın yağmur var diyorlar ve... Herkese Merhaba.. yarın yağmur var diyorlar ve poyraz çıkıcak sanırım.. bu durumda kıyıdan balık ne durumda olur.. Şimdiden Teşekkürler... Forum: Grup sayfaları 26-12-2012, 16:24 Cevaplar: 3.979 BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI Görüntüleme: 33.241 Gönderen Akaniko Herkese Selam yeni üye oldum ama hemen hemen 3... Herkese Selam yeni üye oldum ama hemen hemen 3 senedir üsküdar sahilde balık avlanıyorum.. hava durumuna bakıyorum ve burda sohbette birisi hafta sonu poyraz olduğunu söyledi bilgisi olan varmıdır?... Sorularınızı www.google.com veya balıkavi.net içerisinde aratabilirmisiniz? Ayrıca forum içerisi tanışalım kısmında kendinizi tanıtan bir konu açarsanız size bir hoş geldin diyelim ilk önce.. Bu tarz sorulara burada cevap bulmanız biraz zordur. Pazar günü org. var isterseniz sizde katılabilirsiniz. İyi günler.
C.tesi giderim gitmesemde gitsem de pazarı etkilemez de pazar öğlen bir işim var ona yetişmem lazım. yarın tam belli olur.
Cengiz Bey; Ben Çekmeköy Taşdelende oturuyorum.Buluşup beraber gitmek hoşuma gider.Ancak belirtmeliyim ben biraz malzeme manyağı olduğum için benim malzemeler biraz fazla alan kaplıyor o sebep ile benim araçla gitmemiz daha mantıklı olur.Benim özele sen mesaj atabiliyorsun Tel gönder bağlantı kuralım organizasyonu yapalım.
Akaniko Cevap Sevgili Akaniko ; http://www.mgm.gov.tr/genel/meteoroloji.aspx adresinde illere göre 5 günlük hava tahminleri veriliyor.Buradan takip edebilirsin. İyi Günler
abi aksam ve yarın aksama kadar biraz daha netleşir durum o tarafta oturan abilerimiz var yakınsınız heralde birbirinize ama aradaki mesafeyi kestiremiyorum yakında netleşir
estafurullah bu daha ilk mesajlar abi iki gün sonra bu sabriden nasıl kurtulurum diyip hesaplar yapma sonra :laughing:
kayın birader asker den geliyor dağıtıma sanırım pazar geri gidicek onu görmeye belkide bırakmaya gidicez tam belli değil ondan bende plan yapamadım
akan kardeş bizlerde deneme yanılma yapıyoruz kuvvetli rüzgar yoksa denenebilir yoksa şu balık şu saatte buradan çıkar deyip tahmin etmek hele hele birisini yönlendirmek gerçekten üzücü sonuçlar doğurur ama inşallah denersin ve gönlünden gecen balıkları yakalar ve sonucuda iyi veya deil burada paylaşırsan hepimiz mutlu oluruz sağlıcakla kal
nedir kardeşim sizin bu kayınlardan çektiğiniz cengiz bitarafta sen bitarafta of of of tamam abi demedi deme
Cümleten hayırlı akşamlar gençler ve kendini genç hisseden abilerim. Bakıyorumda org. planları hat safhada. Üzülerek de olsa pazar günü aranızda olamayacağım. Ancak ve ancak yarın aynı mekan aynı saatte yerimdeyim sanırım Mustafa abi Deniz Levent te gelecek yarın işi olmayan katılmak isteyenlerede açık bir davettir. Fatih eğer geleceksen sabah 05:30 gibi seni optimumun oradan alabilirim. Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum. Keyifli paylaşımlar.
abi 5.30 ne ya çok erken değil mi şimdi iş çıkışı gidelim istersen şaka bi yana 5.45 olursa ersinde gelir muhtemelen. otobus 5.15de pendikten kalkiyo.