abi cumartesi listesi yapıyor pazar listesi denizde shitler list deniz list ne yapcak bizden sabun falanmı acaba :laughing: :laughing: :laughing: bana az biraz müsade 1 2 saate kalmaz burdayım
Yok gidemedim Levent, bende tekrar dönemedim sana, unuttum kusura bakma kardeş Sana listeye göre gelmiyoruz galiba Trakyalıııııbanghead :smash: :smash: :smash: :mad2: :mad2: :mad2:
Isa abi günleri karıştirdi sanirim abi bugün Cuma yarınki av için sordum ben Sen geliyorsun demi İsa abiiiiii?
Burası neresi, sen kimsin Valla Fatihim Sabriden mi bulaştı bilmem ama benim ayarlarda bozulmaya başladı, bütün hafta yoğun stres altında geçtide kusura bakma
Yarın öğleye kadar stres devam Fatihim, sağlam kafayla girmem lazım güne, yoksa kaldıramam sen yine çayı şekersiz içiyorsun galiba Eyvallah kardeş :thumb:
Selamlar, İsa abi organizasyon varsa Karadeniz tarafına ben varım İlk defa burayı gördüm hangi org. bahsediyorsunuz tam anlayamadım, kusura bakmayın. Dün Karadeniz taraflarında Kalkan avı yaptım, 2 limit dışı geldi, birini geri bıraktım diğeri iğneyi çok kötü yutmuştu yaşatamadım,malesef alıkoymak durumda kaldım ama çok üzüldüm
Cümleten hayırlı geceler, keyifli sohbetler Kısmetse sabah görüşmek üzere... Not:Mekana benden erken giden arkadaş olursa iskeleye benim için çanta takım vs. bişeyler koyup bana bi yer ayarlarsa çok iyi olur (sebebi malum ), çayını ısmarlar her türlü güzelliği yaparım.