Cümeleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abilerim kardeşlerim ben geldim Aykut abi pazar geliyorsun dimi ben seni çok özledimfaturada kestim sana
Aleyküm Selam.. Levent ben yarın gelemiyorum.. Kamış serviste Yedek kamışın halkaları da değişmesi lazım, ağır kurşunu kaldırmaz.. Yarın hava poyraz, muhtemelen akıntı sert olur.. Sen o iskele işini unut Kaos çıkartırsın yoksa..
Fatih yarın benim teknik servis günüm Ben olmayacağım.. Vayy Kötü Adam hoşgeldin Pazar yazıyorum seni de listeye..
A.Riza Mustafa Levent Ersin Fatih Başka varmi yarina? kahvaltı olayıni nasil yapicaz? Sabah bizim pide borekciden alayım poça börek filan? çay getirebilecek varmi?
Aleyküm selam Ünal hoşgeldin, bizim mekanda burası Pazar günü Tarabyada sahteyle dişli avında olacağız, eğer sanada uyarsa buyur gel bekleriz.Karadeniz tarafına geçersek mutlaka sana bilgi veririz keyifli ve bereketli avlar Levent, kendinizi çok yormayın, pazar herkes sağlam olsun A.S Cengizim, senin için hala çok rahatsız diyorlar, sözde sağlam numarası yapıyormuşsun
Uğur geliyor inşallah, Aytaçla henüz görüşmedim, yarın ararım Geçen geldiğinde dükkanda değildim Serkan, sabah 10 çayına beklerim birgün mutlaka