teşekkür ederim saolasın ilgin ve cevabın için bakalım kısmet yarın akacağız kıyılara.. sanada rastgele
Selamun aleyküm dostlar, herkese hayırlı akşamlar Sayfamıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz..
Geçmiş olsun hocam,kısa sürede yaparlar umarım. Aleykümselam abi hoşgeldin Sayfamıza yeni katılanlara bir hoşgeldinizde benden.
Cumleten hayirli aksamlar.. A.Riza Deniz Mustafa Levent Ersin Fatih Başka varmi yarina? kahvaltı olayıni nasil yapicaz? Sabah bizim pide borekciden alayım poça börek filan? çay getirebilecek varmi?
İyiyim abi hamdolsun, evet aradım abi hem hayırlı cumalar diyeyim hemde sabahki durumu sorayım dedim gittin mi diye ama telefon meşguldü sonrada tekrar aramayı unuttum
SAKIN HA FAZLA SAMIMIYET HELE HELE TELEFON VERME OLAYINA GIRILMESİNNN:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Valla listeyi bende çözemedim, herhalde Fatihin yerine başkası yazıyor Ben, sen, Cengiz, süper trakyalı, Uğur.... Daha çok eksik var ama tek solukta bunlar geldi aklıma