Selamün aleyküm, herkese hayırlı işler hayırlı cumalar.. Sabah 07,15 gibi balık çıkmaya başlamıştı, 2 tane limit altı balık geldikten sonra atış esnasında kamışı üst 2. kısmın dibinden kırmamla bu sabahki spor haliyle iptal oldu 07,30 gibi seyrek de olsa iriler gelmeye başlamıştı.. Mustafa Abi en son 2 3 parça iri balık aldı, 08.00'den sonrasını bilmiyorum.. Kamışı Cengiz Balıkçılık'a bıraktım geldim.. Servis işi yarın biteceği için bu cumartesiyi mecburen pas geçeceğim.. Pazar günü inşallah kaldığımız yerden devam ederiz..
Cümleten selamun aleyküm, herkese hayırlı cumalar hayırlı işler Erkan abi eline emeğine sağlık, güzel görünüyor kaşık görünümlü sahte :thumb: :laughing: :laughing: :laughing: Aleyküm selam abi, geçmiş olsun.. İnşallah böyle bir kaza çıkmaz yine
Üzeerimiz de bir uğursuzluk var bak ben diyorum şu hamam işini bence öne alalım :laughing: :laughing: sanada kardeşim, hoş geldin.. Hoş geldin iyimisin nasıl oldun?? yarın gidiceksek bana 170gr. kurşsun desteği lazım haberin olsun
uğursuzluğu çözmek için hamama yolculuk hee :laughing: :laughing: :laughing: iyiyim ben hafif öksürük var o kadar yarın için gitmeyi konuşuruz ama dün ben baktım 170 gr kurşun yoktu benim dükkanda, diğerlerine bakarım artık bulabilirsem ne ala bende 2 tane var 175 gr bulamazsak onlarla idare ederiz olmadı malzemeciden alırız artık.. Akşama bir konuşalım
Cengiz'e bütün hafta sen gelme dedim, nerdeyse ben gidemeyeceğim Adam 1 senedir Sabri ile boşuna takılmıyor