Doğru diyorsun bilemedik işte Fatih etli yumuşak derken hayatının hatasını yaptın biliyorsun dimi Sabri görmesin
güvencemden aldım sarı yok ama yeşil sonra deme yağmurlukdan balık tutamadık diye... beni seven balık böyle sevsin kardeşim
Sarı olsaydı iyiydi ama sağlık olsun, bu akşam pendikteki malzemeciye bakcam bi olmazsa güvenceme bakarım artık
Yok yok Sabri abi napsın bana benim elimde kapı gibi video var montajsız muntajsız saf temiz hemde bir kopyası banka kasamda kitledim duruyor sıkıntı yok o yandan ..:thumb:
Olmuyor.. Neden olmuyor dersen; sabahın o saatlerinde uyanmaya zaten alışkınız Detaylı açıkladığım durumlara göre de algıyı ona göre planladın mı strese olumlu etki oluyor.. He uykumu almadan üst üste hergün yaparsam bu işi, stres olmasa da iş performansı düşer.. Benim açımdan etkisi bu şekilde..
Ooooo harbi sağlama almışsın kendini çakaaaal hihi hihi bu duruma uygun aklıma kolpaçino bomba filmindeki "yaptığına şantaj denir böyle aşka motaj denir" repliği geldi
Ben henüz trofe tadında bir avım olmadığı için, sürekli av yapıp şu trofe avını yapmayı zorluyorum.. Şimdi dün Mustafa abi dün spinim geldi varmı gelen dediğin de "benden hiç gitmiyor ki hadi gidelim abi" yazıp sildim senin yazını gördüğümde(mustafa abinin hasta olduğunu bilmiyordum,birde özelden 19kg trofe yapılmış onun hakkında konuşuyorduk o an) sabah da sizin baskın belli olunca sizinle gelsem mi gelmesemmi diye çok düşündüm, iş yeri veya ev hali bir tarafa sıkıntı olmaz, yanlız balık çıkarda sonra dönemem aklım kalır diye gitmek istemedim vallah da billah da.. Ha işte balık orda kesmeden çıkarda ben elimden kolumdan kelepçelenmiş gibi işin yolunu tutarsam stresin alası olur bende ama bir kere trofe yapim senin gibi rahat takılırım ben de Deniz abi