Ersin uzun senelerdir balığa gidiyorsan bir süre sonra 0 çekip moral bozma olayını aşıyorsun.. Bugüne kadar belki 100 kere boş dönmüşlüğüm vardır Her seferinden sonra birilerine çatacak bir yapıda olsam çoktan kamışı makinayı çöpe atardım zaten Burda felsefe şu dur; gidersin olayı yaşarsın.. Ama olur ama olmaz.. Her gidiş bir umut, bir bakış açısı ayrı bir duygu verir insana.. Tıpkı sevdiğin futbol takımının maçını izlemek gibidir bazen; takım elinden geleni yapar koşar, yırtınır yenilir ama sen bir sonraki maç yine gidersin.. Seni esas sinirlendiren takımın mağlubiyeti değil oynamadan teslim olması olur çoğu zaman.. Bazen de bir kızı seversin, hergün herşey yolunda gitmez, kavga edersin, tartışırsın v.s. ama sevmekten vazgeçmezsin.. Bu da onun gibi birşey.. Ben hiç boş dönmem demek de; bir dövüş sporcusunun kesin kazanamayacağı rakibinin karşısına çıkmaması gibidir.. Özetle önemli olan gidip olayı yaşamaktır.. Kenarından kıyısından gördüklerinle + ları kendine yazıp - leri es geçmemektir..
Sabri abiyi çok sorgulama abi sen karda yürür izini belli etmez o Abi bugün ben işteyim iyiyim çok şükür. C.tesi günü sabah suyuna gidicem ***. rapala çalışmaya gelirseniz beklerim? 10tl ye yağmurluk pantalon aldım şalvar gibi kartal dan haberin olsun 26tl de uzun yağmurluk ama güzel etli yumuşak bir madde..
buralarda ki gürültüden rahatsız olup kaçanlar benim mekana doğru gelsinler el broşürü filan dağıtmak lazım bu garibanlara günaydın hoş geldin
Deniz abim bu söylediklerine aynen katılıyorum, hepsi çok doğru tespit :thumb: Ama benim asıl değinmek istediğim konu biraz farklı, daha doğrusu ben asıl düşündüklerimi biraz eksik anlatmışım sana olan sorumda Ersin abiyle bu konuyla ilgili yazışmalarımızda belirtmiştim: Sabah işe gitmeden önce sahile gidiyoruz o güzellikte keyifle olta atıyoruz suya [ balık çıksın çıkmasın hiç öenmli değil. Bizler zaten balık avlamanın yanında, balık avlayabilme ihtimalinide seviyoruzs ] daha sonra o keyfi güzelliği bırakıp işe kapalı ofis ortamına, yoğun stres altında çalışmaya gidiyoruz banghead işte bu durum bende psikolojik olarak gerilime yol açar bence, kısıtlı olan zaman bitip sabah deniz kenarındaki o keyfi bırakıp işe gitmek bana zor gelir açıkcası, tekrar ediyorum isterse hiç balık çıkmasın işte asıl sormak istediğim şey sende de ve ya diğer kişilerde de böyle bir durum oluyormu sabah olta attıktan sonra işe gidince ? Eğer olmuyorsa nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Mustafa abi helal olsun tebrikler :clap2: hiç fena değil 9 adet dişli, hemde limitler dahilinde kaba yaprak bile avlamışsın 28 cm NAsıl bir yağmurluk tabiri la o "güzel etli yumuşak" :laughing: :laughing: :laughing: almam ben o yağmurluğu bu arada nerden aldın kartaldan pantolon yağmurluk ?
Abicim güve misiniz siz, ne diye pantolon yağmurluk falan yiyorsunuz ? bünyenize dokunur onlar, güzel güzel normal insanların yediği Türk mutfağı yemeklerinden yesenize